www.engineering-norge.com
PORTESCAP

Høyere ytelse Ny 22mm planetgirboks med høyere dreiemoment gir både ytelse og effektivitet

Portescap presenterer den nye 22 mm helmetalls planetgirboksen med høyere dreiemoment og med gir konstruert for kontinuerlig dreiemoment opp til 3,7 Nm og effektivitet fra 62 % til 82 % med anbefalt makshastighet på 12 000 RPM.

Høyere ytelse  Ny 22mm planetgirboks med høyere dreiemoment gir både ytelse og effektivitet
Denne girboksen kan også brukes over anbefalt maksimumsmoment og hastighetsverdi for et nominelt effektområde (med begrensede driftssykluser eller tid). Basert på omfattende pålitelighetstesting er R22HT i stand til dobbelt så stort dreiemoment som tidligere produkter Den nye girboksen vil bli tilgjengelig med 2 til 4 trinn med utvekslinger fra 10.9:1 til 850.3:1, som betyr 65 forskjellige girutvekslinger å arbeide med avhengig av de ulike anvendelsesbehovene.

R22HT er en ideell løsning for f.eks. elektriske griperedskaper, medisinske analysemaskiner, vindusventilasjons-kontroller, medisinske fysioterapiredskaper, kamera-kontroller og mye mer. På grunn av den høye effektivitetsfaktoren er R22HT en perfekt bevegelsesløsning for batteridrevne redskaper på grunn av sine lave vekt og mekaniske pakke, noe som fører til bedre håndteringskomfort for slikt utstyr.

R22HT er kompatibel med Portescaps DC og BLDC-serie med motorer med diametere mellom 22 og 25 mm. Disse girboksene vil bli produsert på en ISO-sertifisert anlegg og overholder RoHS.

  Be om mer informasjon…

LinkedIn
Pinterest

Bli med de 155 000+ IMP-følgerne