www.engineering-norge.com
NORD Drivesystems

NORD DRIVESYSTEMS på SPS IPC Drives Italia 2017: Ny drivelektronikk for større fleksibilitet og effektivitet

Den tyske produsenten NORD DRIVESYSTEMS viser frem sine brukervennlige innovasjoner innen distribuert drivteknologi på messen SPS IPC Drives Italia.

NORD DRIVESYSTEMS på SPS IPC Drives Italia 2017: Ny drivelektronikk for større fleksibilitet og effektivitet
Illustrasjon: De nye NORDAC LINK-feltdistribusjonssystemene sikrer enkel installasjon, idriftsetting og drift ved hjelp av fleksible konfigurasjoner, et begrenset antall drevvarianter og innpluggingskoblinger.

Den nye NORDAC LINK-serien med feltdistribusjonssystemer gir brukere og installatører av transportørsystemer betydelige innsparinger gjennom standardisering, plug-and-play, effektiv drift, god service og enkelt vedlikehold. Alle sensorer, kommunikasjoner og mateledninger kobles enkelt til med kodede plugger som kun passer på riktig sted.

Produsenten kan levere disse nye frekvensomformerne og startmotorene tilpasset etter kundens behov. De er tilgjengelige med valgfrie sikkerhetsfunksjoner, applikasjonsspesifikk parameterisering og sensorgrensesnitt etter behov, i tillegg til støtte for alle standard bussystemer. Vedlikeholdsbrytere, nøkkelbrytere og retningsbrytere gir svært fleksibel, direkte brukertilgang til hver enkelt aksel. Som en del av de standardiserte LogiDrive-enhetene – i tillegg til IE4-synkronmotorer og vinkelgir i tre størrelser – har NORDAC LINK-feltdistribusjonssystemene gunstige innkjøpspriser og bidrar til å effektivisere administrasjonen av reservedeler. NORDs IE4-motorer har høy ytelse og gir brukerne et stort potensial for energibesparelser, spesielt i scenarioer med hyppig delbelastningsdrift og drift ved lave hastigheter, noe som gir betydelige reduksjoner i eierkostnadene. I tillegg gir NORDs distribuerte AC-vektordrev svært autonom systemintelligens. Med PI-kontrollere og integrert PLC, kan AC-vektordrevene utføre logiske sekvenser og ta seg av prosesskontrollen på egenhånd. PLC-en kan overvåke drivsystemet, evaluere sensordata og uavhengig vurdere systemstatusen. NORD utvikler for øyeblikket en fullt operativ løsning for prediktivt vedlikehold, basert på PLC-dataanalyse, som snart vil være tilgjengelig. Denne løsningen vil gi muligheter til utvidede serviceintervaller og øke den generelle systemtilgjengeligheten.

NORD DRIVESYSTEMS på SPS IPC Drives Italia
Parma, 23.–25. mai 2017
Hall 3, stand F045

  Be om mer informasjon…

LinkedIn
Pinterest

Bli med de 155 000+ IMP-følgerne