www.engineering-norge.com
LEMO

LEMO viste sine nye innovative kringkastingsprodukter på BVE 2018

LEMO stilte ut to nye innovative produkter på Broadcast Video Expo 2018, som ble arrangert fra 28. februar til 2. mars. Showet, som er Storbritannias største underholdnings- og medietekniske arrangement, var igjen tilbake på London ExCeL-senteret som ligger i hjertet av London Docklands.

LEMO viste sine nye innovative kringkastingsprodukter på BVE 2018
Det første produktet som LEMO lanserte på showet, var et nytt utvalg av 3K.93C.Y SMPTE 304M-kontakter. Dette er neste generasjons versjon av LEMOs industristandard HD-kamerakontakter som gir brukerne ekstra fordeler i form av lavere totale eierkostnader. Med redusert vekt og forbedret interndesign reduseres også både transport- og kabelavslutningskostnader. I tillegg er dette nye produktet konstruert for å være mer tolerant overfor operatørvarianter, og ytelsen kan derfor lettere optimaliseres under avslutningsprosessen.

Det andre nye produktet som LEMO lanserte på showet er Compact Splice Tray (CST). Spesielt rettet mot hurtigkringkastings-markedet hvor tid er avgjørende, gir dette produktet brukere muligheten til raskt og enkelt å installere en plassbesparende og robust HD-video (bulkhead) grensesnittløsning uten å gå på kompromiss med ytelsen.
LEMO viste sine nye innovative kringkastingsprodukter på BVE 2018

Med hvert system som tar imot opptil åtte SMPTE 311M hybridfiber (HD) kamerakabler/LEMO 3K.93C SMPTE 304M skillekontakter, er den ideell for mobil produksjon og studioapplikasjoner.

Ved hjelp av en bærbar automatisk fusjonsspleiser kan feltet avsluttes, noe som gjør den egnet til prosjekter der bruksbegrensninger ikke tillater bruk av forhåndsdefinerte kamerakabler.

Den modulære designen gjør at dette allsidige systemet enkelt kan konfigureres til spesifikke applikasjonskrav, og derfor raskt og enkelt kan endres til en annen skreddersydd løsning.

For ytterligere detaljer  

  Be om mer informasjon…

LinkedIn
Pinterest

Bli med de 155 000+ IMP-følgerne