www.engineering-norge.com
EPLAN

Teknisk messe 4.0: Eplan og Cideon åpner sine virtuelle dører

Den 15. mai er Eplan og datterselskapet Cideon verter for sin tredje virtuelle messe om fremtidsorienterte tekniske trender. Nytt: Den virtuelle messestanden omfatter digital presentasjon av den felles presentasjonen fra årets Hannover Messe. Interesserte parter fra hele verden kan ta en virtuell omvisning rundt de enkelte stasjonene. Det vil også være informative presentasjoner, live-demonstrasjoner av de nyeste programvareversjonene og ikke minst muligheten til å chatte med eksperter fra hele verden og bygge nettverk med andre brukere.

Teknisk messe 4.0: Eplan og Cideon åpner sine virtuelle dører

Virtual Fair_Auditorium.jpg: Den tredje virtuelle messen fra løsningsleverandøren Eplan og datterselskapet Cideon går av stabelen den 15. mai 2018. 

»Konnektivitet for digital teknologi» er Eplans motto for årets Hannover Messe (23.-27. april 2018), og det blir også mottoet for den kommende virtuelle messen; den 15. mai fra 08.00 til 20.00 tilbyr Eplan og Cideon deltakerne en digital plattform for å finne ut mer om den nyeste utviklingen innen teknologi. Eplan, løsningsleverandøren med hovedkontor i Monheim i Tyskland og Cideon, datterselskapet i München, er helt samstemte med aktuelle bransjetrender og vil for første gang lage en digital tvilling av sin messestand på Hannover Messe som blir integrert i den virtuelle begivenheten. Kunder og mulige klienter kan også høre på fascinerende livepresentasjoner om effektiv ingeniørkunst, gjøre seg kjent med nye funksjoner under demonstrasjonene av programvare og få nyttige tips i chatter med eksperter eller andre brukere. Den virtuelle bransjemessen vil pågå i totalt tolv timer for å dekke så mange tidssoner som mulig og holdes på engelsk. Eplan- og Cideon-spesialister fra hele kloden vil være online og kan gi personlige råd på mange vanlige språk.

 

Partnersamarbeid og kommunikasjon mellom brukere 

For å gi deltakerne struktur for de mange ulike temaene blir Eplan og Cideons 420 kvadratmeter store messestand på Hannover Messe filmet og bearbeidet digitalt. De som ikke kan komme til Hannover personlig eller som ønsker å gå mer i dybden, kan lett utforske den 360 graders standsimuleringen fra sin egen datamaskin, nettbrett eller smarttelefon. Messens fokus i år blir Eplan Platformens kommende versjon 2.8, som nå er på vei til skyen med en nyutviklet anordning. Innovasjonene for Eplan Platforms enkeltkomponenter og fordelene med skybaserte applikasjoner vil bli utforsket i detalj. Videre kan besøkende forvente interessante produktpresentasjoner med praktisk relevans, for eksempel om fremtidsorienterte løsninger som Eplan Cogineer, Syngineer og Eplan Data Portal. 

I tillegg til innovativ bruk av Eplan-programvaren har messen også rikelig plass der kunder og partnere kan skaffe seg kontakter og snakke fag. Suksessen taler for seg selv: Eplan og Cideon hadde omkring 950 registreringer fra 70 land til den andre virtuelle messen i fjor. 

Den som ønsker å delta, inviteres på det varmeste til å registrere seg på følgende adresser fra og med 17. april: 

www.eplan.de/virtualfair
www.cideon.de/virtualfair

 Teknisk messe 4.0: Eplan og Cideon åpner sine virtuelle dører
Networking Area.jpg: Besøkende fra rundt omkring i verden kan chatte og bygge nettverk på nettverksbyggingsområdet.  

  Be om mer informasjon…

LinkedIn
Pinterest

Bli med de 155 000+ IMP-følgerne