www.engineering-norge.com
PEPPERL+FUCHS PROCESS AUTOMATION

VisuNet GMP: Kontroll og overvåking under GMP-forhold

VisuNet GMP er en produktfamilie fra Pepperl+Fuchs, som er spesielt tilpasset de spesifikke kravene til legemiddelindustrien, samt næringsmiddel- og drikkeindustrien. Produktporteføljen omfatter skjermer, fjernskjermer og fjern-PC-er.

VisuNet GMP: Kontroll og overvåking under GMP-forhold
VisuNet GMP produktportefølje omfatter enkle skjermer, fjernskjermsystemer med Ethernet-oppkobling til verts-PC, samt komplette PC-systemer. De tilbyr en rekke mekaniske monteringsopsjoner og finnes i et bredt utvalg av konfigurasjoner, som for eksempel enkelt- og tvillingskjermsystemer. Alle modellene er utstyrt med en 19-tommers skjerm, med berøringsskjerm som opsjon. De har rustfritt stålkabinett i samsvar med beskyttelsesklasse IP 65. Fjernskjermer og fjern-PC-er støtter RS232, PS/2, Ethernet, samt USB-grensesnitt.

VisuNet GMP premium produktfamilie har en utforming som er spesielt tilpasset bruk i life science industrien. GMP (Good Manufacturing Practice, god tilvirkningspraksis) angir krav til kvalitetskontroller i produksjonsprosessene, som fastsettes av institusjoner som Europa-kommisjonen og det amerikanske FDA. Valgte materialer, overflater, samt disse systemenes totalarkitektur, er utformet for å forebygge opphoping av smuss og væsker. Dessuten muliggjør de enkel og sikker rengjøring, vedlikehold, inspeksjoner og reparasjoner av alle de mekaniske komponentene. Det samme gjelder for desinfisering, pasteurisering og sterilisering.
 
 

  Be om mer informasjon…

LinkedIn
Pinterest

Bli med de 155 000+ IMP-følgerne