www.engineering-norge.com
NORD Drivesystems

PROFIsafe-modul for økt sikkerhet

Anleggets og maskinenes funksjonssikkerhet er avgjørende i et produksjonsanlegg. Med PROFIsafe-grensesnittmodulen SK TU4-PNS, kan NORD DRIVESYSTEMS levere enda bedre sikkerhet. Den valgfrie modulen oppfyller de strengeste sikkerhetskravene, og gir fleksibel integrering av diverse sikkerhetskomponenter og sikker kommunikasjon i PROFINET-miljøer.

PROFIsafe-modul for økt sikkerhet
NORD_PROFIsafe.jpg: PROFIsafe-modulen fra NORD DRIVESYSTEMS oppfyller de strengeste sikkerhetskravene og gir sikker kommunikasjon i PROFINET-miljøer.

PROFIsafe er verdens ledende og mest brukte teknologi for sikkerhetsapplikasjoner i produksjons- og prosessautomatisering. Med SIL3 og PLe (ytelsesnivå e) kategori 4, er dette en driftssikker kommunikasjonsprotokoll som oppfyller de strengeste sikkerhetskravene. I kombinasjon med en sikkerhets-PLC, kan drivelektronikken kommunisere stabilt via PROFIsafe i PROFINET.

Sikre innganger og utganger, for eksempel for nødstoppbrytere og lysreleer, kan kobles til applikasjonen med forbindelsesplugger. Det er mulig å koble til en roterende pulsgiver for å overvåke sikkerhetsfunksjonen. Modulen er utstyrt med to redundante mikroprosessorer og er selvovervåkende.

Det er enkelt å integrere forskjellige funksjoner for sikker bevegelse, og dermed utvide drivenhetenes sikkerhetsanslagsfunksjoner: SLS (Safety Limited Speed), SSR (Safe Speed Range), SDI (Safe Direction), SOS (Safe Operation Stop) og SSM (Safe Speed Monitor). Med dette gir PROFIsafe-modulen omfattende sikkerhet for stabil drift av anlegg og maskiner.

Modulen egner seg for både installasjon i koblingsskap og desentralisert installasjon, og er tilgjengelig for omformerseriene NORDAC LINK, NORDAC FLEX og NORDAC PRO.

  Be om mer informasjon…

LinkedIn
Pinterest

Bli med de 155 000+ IMP-følgerne