www.engineering-norge.com
NORD Drivesystems

SK 225E og SK 235E

SK 200E-serien med økonomiske, desentraliserte frekvensinvertere er blitt utvidet med to nye modeller, SK 225E og SK 235E, med onboard AS grensesnittstøtte. SK 225E og SK 235E |SK 200E-serien med økonomiske, desentraliserte frekvensomformere er blitt utvidet med to nye modeller, SK 225E og SK 235E, med onboard AS grensesnittstøtte. I tillegg til å opprette et drivsystem som er spesielt attraktivt på det økonomiske plan, gjør dette grensesnittet livet enklere på I/O-nivå for brukere av storskalaanlegg ved å forenkle kablingen.

SK 225E og SK 235E
SK 200E frekvensomformere er konstruert for direkte montering på motorklemmekassen på en girmotor for å opprette en helintegrert drivenhet for feltbruk. De nye SK 225E og SK 235E -modellene støtter versjon 2.4 av AS grensesnittprotokoll med syklisk 4E/4A datautveksling. I tillegg kan SK 235E, med ‘Safe Stop’ -funksjonen i samsvar med EN 954-1 eller EN 13849-1 (maksimal kapasitet: sikkerhetskategori 4, stoppkategori 0 eller 1), gi standard omstartbeskyttelse uten effektavbrudd.

Slik som alle SK 200E-seriens frekvensinvertere, har de nye tilføyelsene omfattende grunnfunksjoner, som for eksempel sensorfri strøm/vektorstyring, integrert bremsechopper og kontrollenhet for elektromagnetisk bremsing. De praktisk orienterte funksjonene på disse frekvensinverterne omfatter også signalbehandling for inkrementelle givere og integrert POSICON posisjoneringskontroll. De er enkle å programmere og bruke. Med den pluggbare EEPROM-modulen kan man enkelt og raskt utveksle konfigurerte parametersett med andre enheter av samme type. Til tross for at disse enhetene er klart beregnet på kostnadssensitive applikasjoner, er de ikke begrenset til basisfunksjoner, men gir isteden de samme bredspektrede funksjonene som de utprøvde frekvensinverterne i SK 500E-seriens kabinettmodell. Dette betyr at i enkelte tilfeller kan SK 200E-systemene brukes over hele anlegget, selv i applikasjoner som stiller forholdsvis store krav til ytelsesspekteret, som gjør prosessen lettere for brukere takket være ensartede konfigurasjonsdata.

Effektområdet til SK 200E er 0,25kW - 7,5kW (IP55). Alle produktversjonene har samme utseende, og dette muliggjør ensartet prosess og håndtering. Dessuten kan innretninger og valgfrie, eksterne teknologienheter som bus- eller I/O-systemer lenkes via en integrert systembus. Dette gir varierte inspeksjonsfasiliteter over hele feltområdet.

Med denne utvidede produktrekken er det nå svært høvelig å implementere et økonomisk, desentralisert system. Funksjons- og applikasjonsområdene beskrives ytterligere på den dedikerte siden www.sk200e.com.
 

  Be om mer informasjon…

LinkedIn
Pinterest

Bli med de 155 000+ IMP-følgerne