www.engineering-norge.com
NORD Drivesystems

Den nye feltdistribusjonen NORDAC LINK – fleksibel og intelligent

NORDAC LINK-serien er spesialutviklet for applikasjoner i moderne, nettverksbaserte intralogistikksystemer, og gir en praktisk drivløsning for fleksibel, desentralisert installasjon. Den effektive feltdistribusjonen kan konfigureres for den spesifikke applikasjonen, og sikrer rask og sikker idriftsetting. Takket være den integrerte PLC-en, kan feltdistribusjonen gjennomføre komplette prosesskontroller og regulere prosessene autonomt.

Den nye feltdistribusjonen NORDAC LINK – fleksibel og intelligent
NORD_NORDAC_LINK.jpg: Drivteknologi for Industry 4.0: Den nye feltdistribusjonsserien NORDAC LINK er intelligent, fleksibel og service- og vedlikeholdsvennlig

Dette er en drivkontroll for fleksibel installasjon i nærheten av motoren, og den er tilgjengelig som frekvensomformer (opptil 7,5 kW) eller startmotor (opptil 3 kW) og muliggjør rask idriftsetting, enkel betjening og enkelt vedlikehold. Alle moduler, komponenter og koblinger settes sammen med enkle forbindelsesplugger. I tillegg til den enkle sammenkoblingen, har systemet integrerte vedlikeholdsbrytere og brytere for manuell drift som sikrer god brukervennlighet. Feltdistribusjonen kan konfigureres fritt for alle applikasjoner, og er kompatibel med alle vanlige bussystemer. Omformerne er egnet for horisontale, skråstilte og vertikale transportører, og har funksjoner for løfteutstyr samt sikkerhetsfunksjonene STO og SS1 i samsvar med EN 61800-5-2.

Feltdistribusjonen NORDAC LINK er som standard utstyrt med en PLC med høy ytelse, som reduserer belastningen på kontrolleren på høyere nivå og utfører autonome kontrolloppgaver. Den fritt konfigurerbare PLC-en behandler data fra sensorer og aktuatorer, og den kan ved behov starte en sekvenskontroll og sende driv- og applikasjonsdata til kontrollsenteret og nettverkstilkoblede komponenter. NORDs drev kan enkelt integreres i I40-systemer med den eksisterende busstrukturen. De nettverkstilkoblede drevene kan forhåndsbehandle statusdata med den integrerte PLC-en og kommunisere via kontrollsystemet eller direkte med den sikre skylagringsplassen. NORD DRIVESYSTEMS har testet mulighetene med skyforbindelser i sitt eget applikasjonstestområde. Dataene i skyen er tilgjengelige over hele verden for evaluering og analyse. Smart nettverkstilkobling og innsamling av relevante drivdata gir mulighet til prediktivt vedlikehold, registrering av ytelsesdata, optimert dimensjonering av systemet samt kontinuerlig tilstandsovervåking av drivenhetene. Med dette kan NORD levere intelligent drivteknologi og innovative vedlikeholds- og servicekonsepter til digitalisert produksjon i Industry 4.0.

  Be om mer informasjon…

LinkedIn
Pinterest

Bli med de 155 000+ IMP-følgerne