www.engineering-norge.com
NORD Drivesystems

Optimer kostnadene og øk ytelsen

Drivløsningers «levetidskostnader» inkluderer alle kostnadene som påløper, fra kjøp og idriftsetting, til bruk, vedlikehold og avhending. For å optimere den totale eierkostnaden (TCO), tilbyr NORD DRIVESYSTEMS individuelle TCO-beregninger, integrerte konsepter for kostnads- og ytelsesoptimering samt effektiv drivteknologi.

Optimer kostnadene og øk ytelsen
NORD_IE4_synchronous_motors.jpg: Energibesparende IE4-synkronmotorer fra NORD har svært høy ytelse og oppfyller de strengeste energiforskriftene, hvilket sikrer betydelige besparelser i total eierkostnad.

Innkjøp, administrasjon, transport og installasjon, miljø- og avhendingskostnader utgjør kun en andel av kostnadene for anlegg og maskiner. Driftskostnader som energi, driftsmaterialer, drift og programvare, lagring samt reparasjons- og vedlikeholdskostnader må også tas med i regnestykket. Den totale kostnaden som et produkt genererer i løpet av levetiden kan beregnes ved hjelp av en TCO-beregning. Dette kan bidra til både innsparinger og å fastsette tilbakebetalingstiden.

For å optimere den totale eierkostnaden, leverer NORD DRIVESYSTEMS drivløsninger som betraktelig reduserer driftskostnadene. Her er fokuset på en integrert tilnærming. Dette inkluderer en reduksjon i antall versjoner ved hjelp av NORDs modulsystem, reduksjon av energiforbruket gjennom bruk av IE4-synkronmotorer med høy ytelse, lang levetid og NORD-drivenheter med lavt vedlikeholdsbehov.

Drivsystemer står for det største energiforbruket i industrien. Derfor er innsparinger i energiforbruket den beste metoden for å redusere den totale eierkostnaden. Energibesparende IE4-synkronmotorer fra NORD har høy ytelse og oppfyller de strengeste energiforskriftene, og takket være PMSM-teknologien, også i delbelastnings- og delhastighetsområdene. Dette gir mulighet til store kostnadsbesparelser.

Den nest største faktoren for å senke kostnadene er reduksjonen i antall versjoner. Dette bidrar til å redusere de administrative kostnadene, og gir mulighet til enklere produksjon, logistikk, lagring og service. Grunnversjonene som er nødvendige for å redusere det totale antallet versjoner, kan velges fra det omfattende NORD-modulsystemet.

I tillegg gir NORD-systemene som er konfigurert for spesifikke bransjer mulighet til å redusere antall versjoner og forenkle administrasjonen av reservedeler. NORD leverer LogiDrive-systemet med standardiserte girmotorer, som består av en IE4-synkronmotor, et totrinns vinkelgir og NORDAC LINK-feltdistribusjon. Dette er et perfekt sammensatt drivsystem for intralogistikk og flyplassapplikasjoner. Til palletransportørteknologi, tilbyr NORD en kostnadsbesparende kombinasjon av en asynkronmotor og frekvensomformeren NORDAC BASE.

Den høye kvaliteten og driftssikkerheten til NORDs produkter gir lengre levetid med lavere vedlikeholdskostnader, noe som ytterligere reduserer de totale kostnadene. Ved hjelp av NORDs frekvensomformere, kan i tillegg vedlikeholds- og reparasjonskostnadene samt nedetiden reduseres betydelig.

  Be om mer informasjon…

LinkedIn
Pinterest

Bli med de 155 000+ IMP-følgerne