www.engineering-norge.com
NORD Drivesystems

Drivløsninger med forsterkede lagre for røreverk og pumper

NORD DRIVESYSTEMS tilbyr driftssikker drivteknologi med forsterkede lagre og økt lageravstand til prosessapplikasjoner som pumping, røring og blanding. Dette sikrer maksimal kapasitet for radial og aksial belastning og gir girenhetene lengre levetid.

Drivløsninger med forsterkede lagre for røreverk og pumper
NORD_agitator.jpg: Brukere av røreverk kan velge å forsterke drivaksellagrene på NORD-drevene, hvilket setter girenhetene i stand til å absorbere de høye aksiale og radiale prosesskreftene og dermed forlenge levetiden

Standard girenheter er vanligvis utviklet for å tillate et stort antall utvekslingsforhold og hastigheter, men de er også tilstrekkelig dimensjonerte til å tåle den forventede motoreffekten, med hensyn til komponentenes sikkerhet. Lagrene overholder også disse forventede standardkravene. Vanligvis velger man en større girenhet dersom belastningen på drivakselen overskrider girenhetens kapasitet. Dette gjøres fordi standardhuset ikke tillater økning i lageravstanden eller at det tas i bruk et mye større lager. Resultatet blir en unødvendig økning i kostnadene.

NORD DRIVESYSTEMS tilbyr applikasjonsspesifikke utstyrsalternativer som kjennetegnes av høy ytelse og er spesialutviklet for pumper, røreverk og blandemaskiner som gir høy radial og aksial belastning på lagrene. NORD tilbyr også en røreverk-versjon (VL2-lager) med økt lageravstand og forsterkede lagre, samt en Drywell-versjon (VL3-lager) med ekstra oljeskive og lekkasje- eller oljesensor. Lageravstanden på VL2- og VL3-versjonene er større, men størrelsen på girenheten er den samme. NORD tilbyr også lagre som er overlagt overdimensjonerte, slik at de oppfyller kravene som stilles av applikasjoner som for eksempel pumper og røreverk. De robuste drivløsningene fra NORD DRIVESYSTEMS gir optimal driftssikkerhet og sørger for avbruddsfri drift til applikasjoner innen kjemiske-, legemiddel-, næringsmiddel- og vannrenseanlegg. Forsterkede og forstørrede drivaksellagre sørger for at girenheten kan absorbere den høye aksiale og radiale belastningen, hvilket bidrar til å forlenge levetiden.

Drivløsninger med forsterkede lagre for røreverk og pumper
NORD_pump_application.jpg: NORD DRIVESYSTEMS tilbyr svært driftssikre drivløsninger til pumpeapplikasjoner, med store hastighetsområder og høy kapasitet for radial og aksial belastning

  Be om mer informasjon…

LinkedIn
Pinterest

Bli med de 155 000+ IMP-følgerne