www.engineering-norge.com
NORD Drivesystems

Industrigiret MAXXDRIVETM er ideelt egnet til applikasjoner med høy belastning

Industrigirene fra NORD DRIVESYSTEMS er robuste og har høy belastningskapasitet og lang levetid. De brukes blant annet til å drive røreverk, blandemaskiner og kverner. To ekstra størrelser og ekstruderflenser blir en del av den modulbaserte serien, og gir nye løsninger for applikasjoner med høy belastning.

Industrigiret MAXXDRIVETM er ideelt egnet til applikasjoner med høy belastning
NORD_industrial_gear.jpg: Industrigirene fra NORD DRIVESYSTEMS er robuste og har høy belastningskapasitet og lang levetid, noe som gjør dem godt egnet for mange applikasjoner med høy belastning. Alternativet med ekstruder-flens er nå også tilgjengelig for nominelle dreiemoment mellom 15 kNm og 80 kNm.

MAXXDRIVETM-industrigirene fra NORD DRIVESYSTEMS kjennetegnes av høy effekttetthet, lite støy og utmerket driftssikkerhet. Store rullelagre sikrer ekstremt høy kapasitet for aksial og radial belastning samt lang levetid. De teknologisk avanserte drevene har også en fleksibel, modulbasert design og varierte monteringsmuligheter. Dette gjør de robuste tannhjuls- og vinkelgirene i helstøpte UNICASE-hus til et ideelt alternativ for et stort antall applikasjoner med høy belastning. Med utgangspunkt i industrigir, planlegger NORD komplette drivsystemer for krevende drift med motorer og drivelektronikk, til blant annet transportørteknologi, pumper og røreverk.

NORD har nå utvidet den populære industrigirserien: To nye størrelser, 5 og 6, utvider det tidligere området med nominelle dreiemoment på 15 kNm og 20 kNm. Serien består nå av totalt 11 størrelser som dekker et dreiemomentområde fra 15 til 250 kNm. Alle alternativer i den forrige serien er også tilgjengelige for de nye typene.

I tillegg har NORD supplert størrelsene 5 til 11 (nominelle dreiemoment fra 15 til 80 kNm) i den modulbaserte serien med ekstruder-flenser. De store aksiallagrene absorberer enkelt prosesskrefter og sikrer lang levetid. Alternativet med ekstruder-flens kan tilpasses kundens aksel og behov, med flere forskjellige lagervarianter.

NORD tilbyr mange alternativer for inngående og utgående aksler, montering, pakninger og overvåking (temperatur, vibrasjon etc.), hvilket betyr at det omfattende utvalget av industrigir gir stor fleksibilitet ved design av krevende applikasjoner. Og forresten: NORD er produsenten som leverer verdens største industrigir i UNICASE-hus.

  Be om mer informasjon…

LinkedIn
Pinterest

Bli med de 15 000+ IMP-følgerne