www.engineering-norge.com
Seeq

Seeq-presentasjoner og -partnere på OSIsoft PI World User Conference i Barcelona

Presentasjonene viser den økende bruken av Seeqs avanserte analyse for å finne innsikt i produksjonsdatasett for prosessprodusenter.

Seeq-presentasjoner og -partnere på OSIsoft PI World User Conference i Barcelona
Seeq er en ledende leverandør av avanserte analyseløsninger til prosessproduksjonsselskaper. Selskapet skal være gullsponsor for OSIsoft PI World Barcelona, det største samlingsstedet for OSIsoft-kunder og -partnere utenfor USA. Seeq bygger på maskinlæring og teknologi for store data for å gi raskere innsikt i diagnostisk, beskrivende og prediktiv analyse. Seeqs presentasjoner og partnerdiskusjoner vil omhandle resultater som er typiske for fordelene som Seeqs kunder får innenfor olje og gass, strøm, legemidler, kjemi, energi, gruvedrift, næringsmidler og andre prosessindustrier.
 
«Våre partneres ønske om å generere enda mer verdi fra data i OSIsoft PI-systemet og levere kunderettede løsninger er bemerkelsesverdig», sier Tim Johnson, Senior Director of Partners and Resellers i OSIsoft. «Sammen kan Seeq og OSIsoft hjelpe bedriftene med å forbedre driften og produksjonsresultatene med avansert analyse, og dette kommer tydelig frem hos våre felles kunder og partnere.»
 
I tillegg til gullsponsingen av PI World og presentasjoner innen olje og gass og markedsplasser, skal flere av Seeqs europeiske partnere vise frem støttearbeidet for Seeq som systemintegratorer og uavhengige programvareleverandører. Seeqs partnernettverk inkluderer nå flere titalls partnere på seks av de sju kontinentene.
 
Noen av partnerne som deltar på PI World med Seeq er Amitec fra Oslo, Wersys fra Köln i Tyskland, Servelec fra Storbritannia og Magion fra Den Haag i Nederland.
 
«Vi har hatt et sterkt samarbeid med OSIsoft i 20 år, og vi ser at kundene våre lagrer og administrerer stadig mer data i OSIsoft PI-systemet», sier Børre Heggernes, CTO i Amitec. «De trenger raskere og smartere metoder for å bruke disse dataene til å forbedre driften, og Seeq hjelper dem med nettopp dette.»
 
Seeqs presentasjoner inkluderer en felles økt med OSIsoft innen olje- og gass, sammen med Seeqs CTO Brian Parsonnet, der de skal snakke om bruksmuligheter for Seeq. Blant markedsplasspresentasjonene blir det en introduksjon av selskapet fra Mike Purcell, Seeqs Managing Director for EMEA.
 
«Fordelene med samarbeidet mellom OSIsoft og Seeq viser hvordan kundene oppnår bedre produksjonsresultater ved hjelp av produktene våre», sier Steve Sliwa, medgrunnlegger og CEO i Seeq Corporation. «Kundenes resultater og tilbakemeldinger om krav til produktene har ført til den innovative og brukervennlige avanserte analyseapplikasjonen Seeq er i dag.»
 
Nylige versjoner av Seeq har fokusert på å gi mulighet til større installasjoner gjennom skalerbarhet samt å gjøre Seeq-applikasjonene enklere å bruke. R20-funksjonene, som ble lansert i juni 2018, inkluderer muligheten til liveoppdateringer til Seeq Topics, som publiserer innsikt fra Seeq til andre brukere, utvidede maskinlæringsfunksjoner for kunder som bruker Seeq til prediktiv analyse, og en forbedret spørringsmodell for kunder som henter kontekstuelle data fra SQL-baserte datakilder for å gi raskere forbindelse til kilder til store data.
 
Du finner siste nytt om Seeqs deltakelse på bransjetilstelninger på selskapets hjemmeside www.seeq.com.
 
Om Seeq Corporation
Seeq ble grunnlagt i 2013, og publiserer programvare som hjelper produksjonsorganisasjoner med å raskt finne og dele datainnsikt. Selskaper innen olje og gass, kjemi, offentlige tjenester, fornybar energi og mange andre industrier, bruker Seeq til å forbedre produksjonsresultatene innen både volum, marginer, kvalitet og sikkerhet. Seeq har hovedkvarter i Seattle, og er et privateid, virtuelt selskap med ansatte og partnere i USA, Asia, Canada, Europa og Sør-Amerika.
 
Kontakt: Michael Risse
Tlf.: 206 801 9339
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
 
Om OSIsoft, LLC
OSIsoft jobber for å hjelpe mennesker med å revolusjonere hverdagen ved hjelp av data. Vårt OSIsoft PI-system samler driftsdata fra sensorer, produksjonsutstyr og andre enheter og gjør dem om til omfattende sanntidsinnsikt som bidrar til å redusere kostnader, optimere produksjonen og ta viktige forretningsavgjørelser. Du finner PI-systemet i offshore vindkraftanlegg, oljeraffinerier, gruveanlegg, legemiddelfabrikker og kontrollrom over hele verden. PI-systemet administrerer over 1,5 milliarder sensorbaserte datastrømmer. OSIsoft ble grunnlagt i 1980, og har over 1200 ansatte. Selskapet har hovedkvarter i San Leandro i California. Du finner mer informasjon på www.osisoft.com.
 
OSIsoft
Michael Kanellos
Tlf.: +1 415 738 9701
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

  Be om mer informasjon…

LinkedIn
Pinterest

Bli med de 15 000+ IMP-følgerne