www.engineering-norge.com
NORD Drivesystems

Motorer med glatt overflate fra NORD DRIVESYSTEMS kommer i ny størrelse

NORD DRIVESYSTEMS tilbyr et bredt utvalg motorer med glatt overflate til industrier og applikasjoner med høye krav til hygiene. Drivspesialisten har nå utviklet en ekstra motorstørrelse for å få et komplett utvalg av motorer med lavere effekt.

Motorer med glatt overflate fra NORD DRIVESYSTEMS kommer i ny størrelse
NORD_71_FrameSize_SmoothBodyMotors.jpg: NORD DRIVESYSTEMS har utvidet det brede utvalget av motorer med glatt overflate, med en ny motor i størrelse 71.

De nye motorene i størrelse 71 er tilgjengelige i tre effektklasser: 0,12 kW, 0,18 kW og 0,25 kW. Ytelsesnivået IE3 garanterer ressursbesparende drift. Aluminiumshusene (beskyttelsesklasse IP66) beskytter motorene mot korrosjon. Den innovative overflatebehandlingen nsd tupH kan velges for ekstra beskyttelse. NORDs motorer med glatt overflate er vifteløse, og bidrar derfor til å motvirke spredning av bakterier i produksjonen.

Den modulbaserte designen gir stor fleksibilitet med sine mange utstyrsalternativer. Varianter med kondensutløp (lukket), tettkapslet koblingsboks, antikondens-varmeelement, temperatursensor, temperaturmonitor og/eller beskyttelsesklasse IP69K, bidrar blant annet til å gjøre motorene egnet til mange forskjellige applikasjoner. Motorene er tilgjengelige i forskjellige versjoner. Dette fører til at de egner seg for hele NORD-sortimentet, og spesielt til bruk sammen med NORDs aluminiumsdrev med glatt overflate (NORDBLOC.1 tannhjulsgir, NORDBLOC.1 vinkelgir og SMI-snekkegir).

NORDs motorer med glatt overflate er spesialutviklet for enkel rengjøring, og har jevne overflateoverganger der det er mulig. Dette betyr at rengjøringsvæsker og skum enkelt skylles av. Den rengjøringsvennlige designen gjør motorene ekstra godt egnet til applikasjoner i næringsmiddelindustrien.

  Be om mer informasjon…

LinkedIn
Pinterest

Bli med de 155 000+ IMP-følgerne