www.engineering-norge.com
NORD Drivesystems

NORD Smart Solutions: Skreddersydde løsninger med ekstra service

NORD Gear tilbyr individuelle ”Smart Solutions” for driveapplikasjoner til alle industriområder. Disse løsningspakkene kombinerer tilpassede drivekonsepter komplette med komponenter fra NORD produksjon og utvikling. I tillegg kommer rask support, opplæringstilbud og on-site service. De ferdige systemene leveres klare til bruk og med full funksjonalitet.

NORD Smart Solutions: Skreddersydde løsninger med ekstra service
Kjernen i hver ”Smart Solution” er en skreddersydd mekanisk og elektronisk pakke. NORD kan trekke veksler på en meget stor bredde av produkter og unik engineeringekspertise når slike systemløsninger utvikles. I tillegg til driveenheter av alle slag tilbys også en motorserie som møter kravene i alle applikasjoner; for eksempel de nye energisparingsklassifiseringene (IE1 til IE3) og ATEX-kompatibilitet. NORD produserer også en omfattende og prisvennlig frekvensomformerserie for sentraliserte og desentraliserte løsninger.

Trettifem globalt lokaliserte datterselskaper sørger for rask levering og sikrer kundene kompetente kontakter med god erfaring samlet over flere tiår og fra forskjellige applikasjonsområder. Med kjappe kommunikasjonskanaler og jevnlige kursprogrammer garanterer NORD et høyt nivå på råd og service over hele verden og sikrer selskapets fleksible og raske logistikk. ”Smart Solutions” inkluderer også kundeorienterte tilleggstjenester som online forespørsler og sørger for tilgang til alle relevante prosjektopplysninger. I tillegg til kompetent rådgivning er en rekke kundeorienterte tjenester som internettinformasjon og supporttjenester tilgjengelige. Disse spenner fra elektroniske kataloger og 3D-modeller til produktspesifikke og sektororienterte nisjenettsteder.
Mer informasjon finnes under www.nord.com
 

  Be om mer informasjon…

LinkedIn
Pinterest

Bli med de 155 000+ IMP-følgerne