www.engineering-norge.com
Dranetz

Dranetz lanserer PQView® DE, en ny webapplikasjon til bruk med selskapets faste strømovervåkingssystemer

PQView® DE erstatter Encore Series Software som webapplikasjonen som brukes med Dranetz’ faste overvåkingssystemer. PQView DE har en moderne, responsiv webdesign som lar brukerne kommunisere med overvåkingssystemene sine fra mer eller mindre alle plattformer, blant annet stasjonære og bærbare datamaskiner, nettbrett og smarttelefoner.

Dranetz lanserer PQView® DE, en ny webapplikasjon til bruk med selskapets faste strømovervåkingssystemer
Dranetz Technologies lanserer PQView DE som en erstatning for Encore Series Software (ESS) til bruk med overvåkingssystemene for strømkvalitet, forbruk og energi. ESS brukte Java-plugins, som ikke lenger støttes i nyere nettlesere. PQView DE har et nytt utseende og en moderne design som tilbyr alle funksjonene som brukere av Dranetz-programvare er vant til, samtidig som det benytter moderne funksjoner og en responsiv design som fungerer på tvers av nettlesere. PQView DE er fullt kompatibelt med alle Dranetz’ produkter som ble støttet av ESS, inkludert 61000-familien, ES-målere og eldre DataNodes i 55xx-serien. PQView DE er basert på programvareplattformen PQView, som er utviklet og støttet av datterselskapet Electrotek Concepts og brukes av offentlige tjenester over hele verden. PQView DE-brukere vil derfor ha en sømløs migreringsbane til den mer skalerbare og funksjonsrike PQView-programvareplattformen, dersom behovene øker.

«Vi er glade for å kunne tilby dette nye produktet til eksisterende Dranetz-kunder», sier David Ellis, president og CEO i Global Power Technology (moderselskapet). «Vi tror at kundene vil like den nye, moderne designen og det responsive grensesnittet. Kunder som vurderer Dranetz vil umiddelbart se fordelen med å jobbe med en informasjonsrik plattform, som kan skaleres og vil hjelpe dem med å få informasjonen de trenger etter hvert som behovene vokser eller blir mer omfattende. PQView DE gir en sømløs oppgraderingsbane fra det eldre Encore Series Software-produktet, som PQView DE erstatter.»

Dranetz var det første selskapet som begynte med permanent installerte eller faste overvåkingssystemer for strømkvalitet. Selskapets bransjeledende permanente overvåkingssystem inkluderer Dranetz HDPQ Power Quality DataNodes, 61000-serien (61STD, 61SG, 61SGD) med strømkvalitetsinstrumenter, og ES-serien med forbruks- og energimålere. Alle er fullt kompatible med nye PQView DE (erstatter ESS) og den nettaktiverte systemprogramvaren PQView.

Kontakt:
Markedsføring
Brian Todd, VP Sales & Marketing
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., +1 732-287-4281

Teknisk-/produktinformasjon
Ross Ignall, Director of Product Management
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., +1 732-287-3680

  Be om mer informasjon…

LinkedIn
Pinterest

Bli med de 155 000+ IMP-følgerne