www.engineering-norge.com
NORD Drivesystems

SK 500E: kompakte, fleksible og konfigurerbare frekvensomformere for montering i styreskap.

Seks forskjellige størrelser av NORD SK 500E-serien frekvensomformere er tilgjengelig, med utgangseffekter fra 0,25 kW til 22 kW. Når utgangsområdet er satt, enten det er en basismodell eller en fullutstyrt funksjonspakke, er de eksterne dimensjonene til enheten identiske. Spesielt for omforming eller funksjonsutvidelser, gjør de samme kravene til plass uavhengig av opsjoner det enklere for brukeren.

SK 500E: kompakte, fleksible og konfigurerbare frekvensomformere for montering i styreskap.
Med disse kosteffektive enhetene er det mange vanlige industripplikasjoner som kan implementeres "rett fra boksen". Samtlige versjoner er utstyrt med bremsestyring, bremse-chopper og nettfilter - og leverer sensorløs strømvektorkontroll, PID-kontroller for prosesskontroll samt svitsjbare parametersett. Fem kontrollinnganger, som kan parametriseres, to analoge innganger og en analog utgang, og to reléutganger, gir en mengde forbindelsesmuligheter, selv med basismodellen.

SK 500E-serien kan også suppleres med ekstrafunksjoner som "Safe Stop" som støtter EN 945-1 eller EN 13849-1 (opp til maks sikkerhetskategori 4, stoppkategori 0 og 1), et CANopen grensesnitt som er integrert i kretskortet, en TTL dreiekodeinngang, digitale inngangs- og utgangskanaler, eller funksjonspakken for POSICON posisjonskontroll. I tillegg er versjoner tilgjengelig der styringskortet kan drives av en ekstern 24V forsyning som gir aksess til parameterdata og bussgrensesnittet selv om hovedstrømmen er slått av. Det muliggjør spesialapplikasjoner som evakueringskjøring av heiser, eller uavbrutt online tilgang. Flere SK 500 E-modeller er tilgjengelig i kaldplateversjoner eller med kjølelegeme på utsiden av styreskapet (ekstern kjøleteknologi).

Illustrasjon: SK 500E frekvensomformerserie består av mange typer med en rekke forskjellige funksjoner. Alle har samme dimensjoner. Størrelsen varierer bare med utgangseffekten.

  Be om mer informasjon…

LinkedIn
Pinterest

Bli med de 155 000+ IMP-følgerne