www.engineering-norge.com
Seeq

Seeq setter fart på den globale ekspansjonen med internasjonale kontorer og samarbeidspartnere

Seeqs kunder kan nå jobbe med et globalt nettverk med samarbeidspartnere for å bedre prosjektresultatene.

Seeq setter fart på den globale ekspansjonen med internasjonale kontorer og samarbeidspartnere

Seeq Corporation utvider sin globale dekning og støtte til kundene innen prosessproduksjon med over 50 nye systemintegrasjonspartnere i Midtøsten, Europa, Nord-Amerika, Sør-Amerika og Asia, i tillegg til nye kontorer i Malaysia og Europa. Selskapet har nå støttekontorer i hele USA og direkte representasjon i Europa, i tillegg til videresalgs- og servicepartnere på seks kontinenter.

Seeq er en avansert analyseløsning for ingeniører og vitenskapsfolk i prosessproduksjonsselskaper, for utredelse, samarbeid og publisering av kunnskap om produksjonsdata. Kundene kommer fra olje og gass, legemiddelindustri, kjemisk industri, energi, gruvedrift, næringsmiddelindustri og andre prosessindustrier.

Samarbeidspartnerne er utvalgt og sertifisert basert på erfaring og forståelse av hvordan Seeq kan brukes på tvers av et stort spekter av teknologiløsninger, blant annet OSIsoft PI System, GE Proficy, AspenTech IP21, Emerson DeltaV Continuous Historian og Ovation DCS Historian, Honeywell Uniformance PHD Historian, Rockwell Automation FactoryTalk Historian, Inductive Automation’s Ignition Historian, DataParc Historian, Aveva’s Wonderware Historian, Citec SCADA og eDNA Historian.

Blant Seeqs lokale ressurser i Europa, Midtøsten og Afrika (EMEA) finner vi Mike Purcell, som er administrerende direktør for EMEA. Mike er en veteran i bransjen, og hans forrige stilling var som nestleder for OSIsoft EMEA. Der var han ansvarlig for samarbeidspartnere, markedsføring og salg i Europa, Midtøsten og Afrika.

«Seeq leverer avansert analyse for bruk av driftsdata fra alle de største historian-applikasjonene og kontekstuelle data fra stordata, skyen og IIoT-plattformer», sier Will Knight, Head of Worldwide Partner Sales. «Samarbeidspartnere og lokale Seeq-ressurser bidrar til at Seeq kan gi kundene bedre støtte og hjelpe dem med å ta raskere beslutninger som øker avkastningen.»

I forbindelse med den globale ekspansjonen lanserte selskapet også Seeq Analytics Engineer Certification Program for samarbeidspartnere. Sertifiseringsprogrammet gir samarbeidspartnerne muligheten til å jobbe hånd i hånd med Seeqs analyseingeniører gjennom lokal opplæring og tilpasset utvikling av bruksmønstre.

«Seeqs Analytics Engineer Certification Program vi gi oss muligheten til å øke kredibiliteten vår og gjennomføre prosjekter med enda høyere ytelse. Ingeniørene våre er alltid ivrige etter å lære nye ting som kan gi merverdi til kundene og hjelpe dem med å dra nytte av fordelene med digitalisering, IIoT og Industry 4.0», sier Kai Weber, administrerende direktør for Werusys i Tyskland og en av de første samarbeidspartnerne som ble sertifisert for Seeq.

«Vi anser samarbeidet med Seeq og Seeq Analytics Certification-programmet som en metode for å vise kapasiteten og ekspertisen vår til å levere helhetlige løsninger på utfordrende problemer», sier Sulaiman Alzuhair, administrerende direktør for Crucial Solutions & Services (CSS), Seeqs eksklusive samarbeidspartner i Saudi-Arabia og Golfrådet (GCC).

Seeq fortsetter å investere i lokale ressurser, programmer og samarbeid for å sikre at kundene kan dra nytte av avansert analyse. Samarbeidspartnerne kan bidra med lokale kunnskaper og ressurser samt omfattende ekspertise for å fremskynde den digitale transformasjonen av kundenes virksomhet.

Du finner siste nytt om Seeq og deres deltakelse på bransjetilstelninger på hjemmesiden www.seeq.com.

Om Werusys:
Werusys Industrial Information Technology er en ledende tjenesteleverandør innen produksjons-, informasjons- og ledelsessystemer. Selskapet ble grunnlagt i 1995 av Kai Weber. Selskapets fundament har helt siden begynnelsen vært design, utvikling og støtte av åpne løsninger for IT-infrastruktur.

Om Crucial Solutions & Services:
Crucial Solutions & Services (CSS) er en IT-tjenesteleverandør med hovedkontor i Jubail Industrial City i provinsen Ash Sharqiyah i Saudi-Arabia. CSS leverer moderne IT-løsninger og ‑tjenester innen nettverksinfrastruktur, sikkerhet, kommunikasjon, trådløs teknologi, lagring, bedriftsløsninger og IT-outsourcing. CSS er Seeqs eksklusive samarbeidspartner i Saudi-Arabia og Golfrådet (GCC). 
 

  Be om mer informasjon…

LinkedIn
Pinterest

Bli med de 15 000+ IMP-følgerne