www.engineering-norge.com
NORD Drivesystems

EtherCAT- for frekvensomformere

NORD Drivesystems tilbyr en teknologiboks for integrering av motormonterte SK 200E frekvensomformere inn i et EtherCAT nettverk og kontrollteknologimiljøet til til Beckhoff. Den Ethernet-baserte feltbussen tilbyr fordeler særlig når det gjelder distribuerte nettverk som for eksempel transportbåndssystemer. Den nye EterCAT-boksen fra NORD kobler kostnadseffektivt mange omformere til en enkelt busslinje, siden det ikke er noe behov for forsterkere eller grensesnitt for ekstra busskontroll via utvidelseskort.

EtherCAT- for frekvensomformere
Bussmodulen kan monteres enten direkte på SK 200Es grensesnittenhet eller separat ved hjelp av et veggmonteringskit. EtherCAT-busslinjen er koblet til boksen via en M12 forbindelsesplugg. Videre har boksen åtte integrerte 24 V innganger og to 24V utganger. En teknologiboks alene kan kommunisere med opptil fire omformere via EtherCAT. Et integrert RS232/RS485 grensesnitt muliggjør adgang på stedet til bussmodulenes og de tilkoblede omformernes parametre ved hjelp av SK PAR manuellkontrollenhet eller via NORDCON PC software. EtherCAT teknologiboksen har standard beskyttelsesklasse IP55, men kan også leveres i IP66 utførelse.

Alle SK 200E omformer har sensorløs strømvektorkontroll, en bremsemotstand og en kontrollmodul for en elektromagnetisk brems. Selv den enkleste modellen har hastighetskontroll ( inkrementell enkoderinngang HTL-signal) og posisjoneringskontroll takket være den integrerte POSICON-funksjonen. De mange egenskapene inkluderer den integrerte sikkerhetsfunksjonen «Safe Stop» og et grensesnitt for AS-interface. På webstedet www.sk200e.de presenteres alle modeller med egenskaper og applikasjonsområder i detalj.

Ethercat_box.jpg: EtherCAT-teknologiboksen for motormonterte SK 200E frekvensomformere fra NORD kommuniserer med opptil fire omformere.
SK200E.jpg: SK 200E frekvensinverter

  Be om mer informasjon…

LinkedIn
Pinterest

Bli med de 155 000+ IMP-følgerne