www.engineering-norge.com
Steute

RF GFI/GFIS: Fotstyringer med høypålitelig trådløs teknologi

Fordelene med trådløs kommunikasjon er spesielt tydelige når det gjelder bruk av fotstyringer. Enhetene kan plasseres hvor man ønsker, og de er ingen ledninger som forårsaker snubling eller begrenset bevegelse. Med RF GF/GFIS-serien har ingeniører som ønsker slike fordeler, ikke bare en ny serie trådløse fotsvitsjer til rådighet. De kan også bruke den nye høypålitelige trådløsstandarden fra steute.

RF GFI/GFIS: Fotstyringer med høypålitelig trådløs teknologi
Basert på samlet erfaring med ulike teknologier over flere år, er det utviklet et nytt system som opprinnelig ble utviklet for medisinsk utstyr. Dette feltet har spesielt høye standarder når det gjelder overføringssikkerhet, og det er avgjørende at svitsjfunksjonen ikke begrenses av interferens fra andre radionettverk, som WI-FI. Den nye radiostandarden fra steute møter disse kravene – og har også fordelen ved å bruke en frekvens innen det lisensfrie globalt tilgjengelige 2,4 GHz bølgebåndet.

Denne nye radioteknologien har blitt integrert i fotsvitsjene i GFI-serien, som kjenntegnes av ergonomisk utforming, lave pedaler og høy stabilitet. Metallkapslingen sikrer bestandighet mot sterk mekanisk slitasje.

Radiosignaler evalueres av en kompakt mottakerenhet som kan installeres i koblingsskapet. Nok en praktisk, lett monterbar alt-i-ett-løsning for det trådløse menneske-maskin grensesnittet fra steute.
 
www.steute.com

  Be om mer informasjon…

LinkedIn
Pinterest

Bli med de 155 000+ IMP-følgerne