www.engineering-norge.com
NORD Drivesystems

NORD DRIVESYSTEMS på IFFA 2019

Hygieniske aluminiumsdrev med nsd tupH – ytelse, kostnadseffektivitet og korrosjonsbeskyttelse

NORD DRIVESYSTEMS på IFFA 2019
Den innovative overflatebehandlingen nsd tupH fra NORD DRIVESYSTEMS gjør aluminium like korrosjonsbestandig som rustfritt stål

4.–9. mai 2019 skal NORD DRIVESYSTEMS presentere sin omfattende portefølje med hygieniske drivløsninger for næringsmiddelindustrien på IFFA 2019 i Frankfurt. Drivspesialisten fra Bargteheide skal blant annet vise frem den innovative overflatebehandlingen nsd tupH.

Overflatebehandlingen nsd tupH er en overlegen korrosjonsbeskyttelse for girenheter, glatte motorer, frekvensomformere og startmotorer i rengjøringsvennlige, formstøpte aluminiumshus. Behandlingen skaper et beskyttende lag som er permanent bundet til underlagsmaterialet. Dette fører til at girenheter med aluminiumshus blir like robuste og holdbare som enheter i rustfritt stål.

Overflatebehandlingen nsd tupH – et alternativ til rustfritt stål

I motsetning til med lakk eller belegg, er det ingenting som kan flakne av eller løsne. Eventuelle skader vil ikke spre seg. Overflaten rengjøres enkelt og er i stor grad bestandig mot syrer og alkalier. Det er til og med mulig å bruke høytrykksrengjøring og aggressive rengjøringsmidler, noe som gjør drev med nsd tupH til et fullgodt alternativ til lakkerte girmotorer eller varianter i rustfritt stål. I motsetning til drev i rustfritt stål, som kun tilbys i noen få varianter, kan overflatebehandlingen nsd tupH brukes på nesten alle NORDs produkter i aluminium. Alle DIN- og standardkomponenter til aluminiumsdrev med nsd tupH, inkludert drivakslene, er laget i rustfritt stål. De vifteløse, glatte motorene forhindrer spredning av bakterier og er svært stillegående. De er tilgjengelige som synkron- og asynkronmotorer og overholder ytelsesklassene IE2, IE3 og IE4.

NORD-drev med nsd tupH overholder FDA Title 21 CFR 175.300, og er derfor godt egnet til næringsmiddelproduksjon. De er testet og godkjent i henhold til ASTM D714 (blemmedannelse), ASTM D610-08 (korrosjon), ASTM D1654-08 i samsvar med DIN EN ISO 2409 (ripedannelse), ASTM B117-09 i samsvar med DIN EN ISO 9227 (saltspruttest) og ASTM D3170 (gravelometer). I tillegg er bestandigheten mot vanlige rengjøringsmidler som brukes i næringsmiddelindustrien testet og godkjent.

Hygieniske drivløsninger for næringsmiddelindustrien

NORD leverer effektive, holdbare og fleksible drivløsninger for presis posisjonering og/eller dynamisk bevegelse – til blant annet røreverk, skjæremaskiner, transportører og palleteringsmaskiner – som er ideelt egnet for næringsmiddelindustriens strenge krav til hygiene, driftssikkerhet og robusthet. Den totale eierkostnaden (TCO) er alltid i fokus for alle løsningene NORD leverer til bransjen.

Metatittel:

NORD DRIVESYSTEMS på IFFA 2019

Metabeskrivelse:

På IFFA 2019 vil NORD blant annet presentere den innovative overflatebehandlingen nsd tupH, som gjør aluminiumsdrev ekstremt robuste og holdbare. Les mer.

Stikkord: NORD DRIVESYSTEMS, drev, driv, drivteknologi, drivløsning, drivsystem, girenhet, girmotor, frekvensomformer, glatt motor, glatte motorer, rengjøringsvennlig, aluminiumsdrev, nsd tupH, overflatebehandling, korrosjonsbeskyttelse, korrosjonsbehandling, rustfritt stål, næringsmiddelindustrien, TCO

Dyplenker:


https://www.nord.com/cms/de/product_catalogue/corrosion_protection/nsd_tuph/cp_nsd_tuph.jsp

http://food.nord.com/de.html

Sosiale medier

LinkedIn-profil: https://www.linkedin.com/company/getriebebau-nord-gmbh-&-co-kg/

LinkedIn-lenker: @Getriebebau NORD GmbH & Co. KG

Twitter: https://twitter.com/NORD_Drive

Twitter-lenker: @NORD_Drive ‏

YouTube: https://www.youtube.com/user/NORDDRIVESYSTEMS

  Be om mer informasjon…

LinkedIn
Pinterest

Bli med de 15 000+ IMP-følgerne