www.engineering-norge.com
EPLAN

Merk deg datoen: Eplan Virtual Fair den 21. mai 2019 »Interaktiv»: Eplan er vert for Virtual Fair

Digitalisering blir Eplans hovedtema under neste »internettmesse» - Eplan Virtual Fair arrangeres den 21. mai som et globalt arrangement med 16 timers liveoperasjoner. Dagens alsidige program omfatter presentasjoner, livedemonstrasjoner og ledelsesdiskusjoner. Målet: Direkte utveksling av ekspertise i mer enn sytti land rundt om i verden.


Eplan er vert for en virtuell messe bare noen uker etter Hannover Messe. Sammen med det årets nye motto - Interaktiv - har arrangementet fått et messepreg. Nytt av året er utvidede liveoperasjoner: Det blir seksten timers kringkasting der det presenteres fra kl. 06.00. til 22.00 (CEST). Flere land fra Europa, Asia og Nord-Amerika vil delta live og sette opp landpaviljonger der kundene og deltakerne kan motta informasjon om lokale markeder. Informasjon for alle - fra leder til bruker.

Den engelskspråklige presentasjonene om Eplans strategi, produktinnovasjon og framtidige trender, f.eks. skyteknologi, har et globalt fokus. En paneldebatt med ledere blir et av høydepunktene på den virtuelle messen, som arrangeres for fjerde gang. Den »Integrerte verdikjeden» presenteres med Eplans datterselskap Rittal, og deltakerne kan forvente fascinerende presentasjoner med spennende livediskusjoner om skyen. Kunder og mulig klienter inviteres til å direkte utveksle ekspertise: Alle deltakere kan kontakte andre via chattefunksjonen, på sitt eget morsmål.

Alle som er interessert i å delta på Virtual Fair, kan registrere seg gratis fra og med nå: Merk deg datoen: Eplan Virtual Fair den 21. mai 2019
»Interaktiv»: Eplan er vert for Virtual Fair
Virtual Fair 2019.jpg: Løsningsleverandøren Eplan arrangerer sin fjerde Virtual Fair den 21. mai 2019 - med seksten timers liveoperasjoner i mer enn sytti land rundt omkring i verden.

  Be om mer informasjon…

LinkedIn
Pinterest

Bli med de 15 000+ IMP-følgerne