www.engineering-norge.com
Steute

RF RC 10 radioswitchgear med magnetiske aktuatorer

Fordelene og egenskapene til RF RC 10 switchgear er nå også tilgjengelige i en kontaktfri magnetisk switching-enhet.

RF RC 10 radioswitchgear med magnetiske aktuatorer
Selv om RF RC 10 “Wireless Cube” posisjonsswitch fortsatt er helt fersk i markedet, har den allerede gjort seg gjeldende i en rekke forskjellige applikasjoner. Det de alle har til felles er at switching-enheten er plassert steder som er vanskelig tilgjengelige. RF RC 10 er laget for denne type bruk da den er svært kompakt og robust og ikke trenger kabel siden signalet som utløses av aktuatoren når frem til mottakerenheten via trådløs overføring.

Disse fordelene og egenskapene kommer nå også i en kontaktfri switching-enhet. steute har utviklet en ny variant av RF 10 som virker på grunnlag av en magnetisk switch. Sensoraktuatoren er også kompakt og robust; et stort avsøkingsområde garanterer pålitelig bruk i alle typer applikasjoner. Når det gjelder signaloverføring, er typiske distanser 150 meter utendørs og 30 meter innendørs.

Det kraftige batteriet krever vanligvis ikke lading i løpet av enhetens levetid. Dersom lading blir nødvendig, er det en smal sak siden et konvensjonelt batteri kan innsettes ved hjelp av et enkelt verktøy. Enheten trenger dermed minialt med vedlikehold.

Andre gode egenskaper hos denne radioswitchen i tillegg til kompakt design og enkel montering, er den lange levetiden og høy switchingfrekvens opp mot 1800 switchingsykluser per time. Disse egenskapene gjør “Wireless Cube” i begge varianter – spiralstav eller magnetisk sensor – til den ideelle switching-enheten for vanskelig tilgjengelige og trange installasjoner i maskiner og anlegg i området for industriell automasjon.

  Be om mer informasjon…

LinkedIn
Pinterest

Bli med de 155 000+ IMP-følgerne