www.engineering-norge.com
NORD Drivesystems

SK 540E: kompakte omformere med integrert PLS-funksjonalitet

NORD Drivesystems utvider sin SK 500E-serie kompakte frekvensomformere for installasjon i kontrollskap, og inkluderer toppmodellen SK 450E med integrert grunnleggende PLS-funksjonalitet. Uten hjelp fra en ekstern styreenhet er den kosteffektive omformeren i stand til å kontrollere mange krevende applikasjoner med sekvenser og koblinger til telleinnretninger, komparatorer og flagg som enkelt programmeres i henhold til industristandarden IEC 61131-1 ved bruk av det PC-baserte NordCon-verktøyet.

SK 540E: kompakte omformere med integrert PLS-funksjonalitet
PLSen sørger for kontroll over opptil åtte digitale inputs, tre digitale outputs, to releer, to analoge inputs og et analogt output. Ved behov kan ekstra I/O utvidelsesmoduler legges til for økt maskinkontroll. Den nye omformeren kan brukes i applikasjoner som integrering av overvåkingsfunksjoner i pumpedrives, slik at de reagerer autonomt på variasjoner i flow. Alle driftsdata kan selvfølgelig også overføres til styreenheter på høyere nivå med SK 540E, som har grensesnitt for alle standard feltbussystemer. Selv uten en integrert PLS, støtter SK 500E-serien en rekke industriapplikasjoner gjennom integrerte funksjoner, inkludert PID prosesskontroll, et servomodus som sikrer full dreiekraft ved stillstand, samt absolutt og relativ posisjonering med POSICON-modulen. SK 500E-omformrne er tilgjengelige i sju størrelser og dekker motorstørrelser mellom 0,25 og 37 kW. Den nye SK 540E vil om kort tid være tilgjengelige for ytelse opptil 7,5 kW. Modeller fra 11 til 37 kW er også på vei.

Figur: SK 450E, som er tilgjengelig om kort tid, er en kosteffektiv frekvensomformer med integrert PLS-funksjonalitet for installering i kontrollskap.

  Be om mer informasjon…

LinkedIn
Pinterest

Bli med de 155 000+ IMP-følgerne