www.engineering-norge.com
3M Gas & Flame Detection

Introduserer et forbedret PS200 Multi-Gas Instrument

GMI, et selskap innen 3M Personal Safety Division, er glad for å kunngjøre forbedringen av vårt PS200 multi-gass deteksjonsinstrument.

Introduserer et forbedret PS200 Multi-Gas Instrument

Fra juni 2019 vil vår mest populære bærbare multi-gass detektor, PS200, inneholde imponerende produktforbedringer. Et eksempel er en ny kraftfull dataloggingskapasitet som gjør at kunder kan fange opp alle relevante kalibrerings- og dataøkter over en 6-måneders periode. Den økte kapasiteten vil forbedre kundenes tilgang til relevante data, og samtidig muliggjøre raskere avgjørelser.

Et annet nyttig tillegg er den nye hurtig-trykkfeltkalibreringsmodusen som vil spare kundens tid ved å forenkle feltkalibreringsprosessen. Kunder vil også kunne visualisere sine kortsiktige og langsiktige eksponeringer til karbonmonoksid (CO) og hydrogensulfid (H2S), slik at de raskt kan bestemme gjeldende eksponeringshastigheter og foreta hensiktsmessige tiltak.

Til slutt har vi lagt til en pakke med oppgraderinger fra brukeropplevelser, inkludert en rask konfigurasjonsvisning; konfigurerbare konfidenssignaler; og økt brukerkontroll rundt kalibreringsdatoer, dødsonekonfigurasjoner og oppløsningsinnstillinger (H2S). En kombinasjon av disse funksjonene vil forbedre ytelsen; forbedre brukervennligheten; og ikke minst berike den generelle brukeropplevelsen.

PS200 fortsetter å måle enhver kombinasjon av LEL, oksygen (O2), karbonmonoksid (CO) og hydrogensulfid (H2S) som gjør den egnet til et bredt spekter av personlig overvåkning og begrensede romapplikasjoner. I tillegg til omfattende dataloggerfunksjoner, er PS200 tilgjengelig med en valgfri intern pumpe og et omfattende utvalg av tilbehør for å møte et bredt spekter av brukerapplikasjoner.

For mer informasjon om forbedringene til PS200 eller ytterligere informasjon om 3M Gas & Flame Detection's komplette utvalg av produkter og tjenester, besøk vår hjemmeside: https://gasdetection.3m.com

  Be om mer informasjon…

LinkedIn
Pinterest

Bli med de 15 000+ IMP-følgerne