www.engineering-norge.com
Steute

Ex RF 95: Radiostillingsbryter for Ex Zone 21 uten ledning og batteri

Designingeniøren kan bruke den trådløse stillingsbryteren Ex RF 95 helt uavhengig av ekstern strømtilførsel. Og brukeren trenger ikke bry seg om ladestanden til et batteri siden det er en elektronisk energigenerator i miniatyrform i bryterinnlegget til Ex RF 95, som skaper nøyaktig den energimengden som er nødvendig for å overføre et radiosignal.

Ex RF 95: Radiostillingsbryter for Ex Zone 21 uten ledning og batteri
Denne innovative teknologien med "energihøsting" gir spesielle fordeler i mulig eksplosive atmosfærer, fordi de spesielle sikkerhetstiltakene for å legge ut og koble til ledningene unngås og fordi radiobryteren ganske enkelt kan overføre fra inne i Ex-området. Slik kan den mottakerenheten – vanligvis bygd inn i bryterkabinettet – monteres utenfor Ex-sonen.

Ex RF 95 D kan brukes i mulige eksplosive atmosfærer av gass, Ex zones 1 og 2, og støv, Ex zones 21 og 22. De trådløse stillingsbryterne i Ex RF 95-serien har blitt godkjent ihht. Atex og IECEx. Forskjellige utløsere er tilgjengelige slik at bryteren kan tilpasses omstendighetene.

Selv om radiosignalet bare har en liten mengde energi, er det svært ufølsomt overfor interferens som ofte er uunngåelig under tøffe industrielle forhold. Kodingen av signalene garanterer et klart skille mellom kommandoanordningen og mottakerenheten.

Det sier seg selv at den anvendte radioteknologien – som alt viser gode resultater innen industriell automatisering og byggebransjen – gir deg alle de sikkerhetsegenskapene som er nødvendige i mulig eksplosive atmosfærer.

  Be om mer informasjon…

LinkedIn
Pinterest

Bli med de 155 000+ IMP-følgerne