www.engineering-norge.com
NORD Drivesystems

Fertigungstechnik NORD ser tilbake gjennom 20 år

NORD Drivesystems feirer jubileum og åpner tilbygg

Fertigungstechnik NORD ser tilbake gjennom 20 år
13. mai 2011, feiret NORD Drivesystems 20-årsjubileet for sin produksjonsteknologidivisjon Fertigungstechnik NORD i Gadebusch, Tyskland. Selskapet har også feiret åpningen av et nytt tilbygg som har utvidet anleggets totale bruksareal til 11.000 m². Talere på arrangementet inkluderte NORDs grunnlegger GA Küchenmeister og administrerende direktør Jutta Humbert samt Jürgen Seidel, næringsminister i delstaten Mecklenburg-Vorpommern, og Ulrich Howest, ordføreren i Gadebusch.

Fertigungstechnik NORD sysselsetter nå en stab på 199. Bedriftens veksthistorie begynte med produksjon av girhus på et 2000 m² bruksareal. I de senere år, ble Gadebusch også et produksjonssenter for aksler og tannhjul samt kaldforming av snekkegir. I 2009 begynte fabrikken produksjon av NORDs storskala modulære industrigir som er utstyrt med en en-dels UNICASE kapsling med maksimalt dreiemoment på 229.000 Nm. Gadebusch-anlegget opererer døgnet rundt seks dager i uken og de fleste produksjonsprosessene er helautomatisert.

Illustrasjon 1: NORDs grunnlegger G.A. Küchenmeister (til venstre) og Jürgen Seidel, næringsminister i delstaten Mecklenburg-Vorpommern

Illustrasjon 2: Fertigungstechnik NORD, som ligger i Gadebusch, Tyskland, ble grunnlagt for 20 år siden

  Be om mer informasjon…

LinkedIn
Pinterest

Bli med de 155 000+ IMP-følgerne