www.engineering-norge.com
KTR

Klassifisering: Spesifikt sjødyktig. Drivkomponenter for maritim og offshore

KTR-koblingene er ute på storhavet over hele verden og brukes til ulike marinteknologiske formål: i hoved- og hjelpedrivmotorer og alt slags dekksutstyr. Nesten alle koblinger kan sertifiseres iht. de strenge standarden til Germanischer Lloyd (GL), American Bureau of Shipping (ABS), Det Norske Veritas (DNV) og Bureau Veritas (BV) eller noe annet klassifiseringsbyrå og er godkjent iht. standarden DIN EN 10204.

Klassifisering: Spesifikt sjødyktig. Drivkomponenter for maritim og offshore
Kobling ROTEX

Full manøvrerbarhet for styredrivenheter

Baugthrustere, bakror og transvers-ror krever koblinger som demper torsjonsvibrasjoner, f.eks. ROTEX. Med kompakte design er den lett å montere og bruke. Denne typen kobling fungerer uten vedlikehold. ROTEX kompenserer for aksial, radial og vinkel-deplasement, og øker brukstiden på hele drivsystemet. Dempeeffekten kan kontrolleres av kysthardheten til elastomer-edderkoppen: hard elastomer brukes til høye dreiemomenter, mykere brukes til høyere dempeeffekter. Du kan ha skip med ror med en akseldiameter på over 600 mm på kurs ved å bruke aksel-nav-koblingen CLAMPEX med positiv lås.


Klassifisering: Spesifikt sjødyktig. Drivkomponenter for maritim og offshore
kobling RADEX-N

Kraft og sikkerhet om bord

KTR-koblinger er alltid med når noe må flyttes på sjøen. På hydrauliske kraftforsyningsenheter drevet av IC-motorer brukes ofte flenskoblingene BoWex-ELASTIC og BoWex FLE-PA, på pumpene og kompressorene ROTEX eller POLY-NORM eller de torsjonsstive stålplatekoblingene RADEX-N eller RIGIFLEX-N og på vinsjene og kranene ROTEX-koblingene og KTR-STOP høyeffekts bremsesystemer. KTR-STOP-bremser brukes også i stopp-blokker-drei-systemer på hovedakselen for å stoppe, posisjonere og/eller holde propellen i posisjon.

Komponenter for pålitelig innebygd hydraulikk

ROTEX brukes i flere hydrauliske kraftforsyningsenheter om bord og inne i fartøyet. Den enkle innpluggingsprosedyren er en fordel under montering med en KTR Bell-innfatning. Nye KTR Bell-innfatninger laget av støpejern passer til maritim bruk og tåler høye belastninger og aggressivt sjøvann over lang tid. Det er også en glede å levere alle andre hydraulikkomponenter, f.eks. oljetanker. Alle er tilgjengelig fra en enkeltkilde og er helt kompatible med slike ugjestmilde miljøer.


Klassifisering: Spesifikt sjødyktig. Drivkomponenter for maritim og offshore
kjøler OAC

Perfekt termobehandling av maritim hydraulikk

KTR tilbyr olje-luft og olje-vann-kjølere som er resistente mot aggressivt sjøvann. De kompakte OAC olje-luft kjølerne for høyeffekts-kjøling av hydrauliske væsker og smøremidler er dekket av korrosjonsresistent KTL-maling for maritim bruk. De beskytter kjøleren mot oksidering, selv på området mellom platene det er vanskelig å komme inn på. I tillegg brukes elektriske motorer av beskyttelsesklasse IP 56. Enda høyere er belastningen på TAK/T-kapselen og oljevann-kjølere som avkjøler olje med svært aggressivt saltvann. For disse anvendelsene bruker vi permanent sjøvannsresistent materiale.

KTR stiller ut på Europart 2019 i Rotterdam: hall 1, stand 1225

  Be om mer informasjon…

LinkedIn
Pinterest

Bli med de 15 000+ IMP-følgerne