www.engineering-norge.com
Steute

ES/EM 98

Den nye generasjonen, allsidige selv i ugunstige og eksplosive miljøer: standardposisjonsbrytere for ekstrem bruk

ES/EM 98
Fuktighet, ekstreme temperaturer og eksplosive soner: disse er typiske miljøer for den helt nye ES/EM standardposisjonsbryter-serien fra Steute.

Monteringsdimensjoner i henhold til DIN-EN-50041, våre nye posisjonsbryterne er veldig allsidige. Med sine robuste metalldeksler kan de motstå høye mekaniske slitasjenivåer. Varianter er tilgjengelige i beskyttelsesklassene IP 66, IP 67 og IP 69K avhengig av forseglingstype og brukerens ønsker. Et enormt temperaturområde fra -40°C til +100°C øker brukspotensialet til denne nye bryterutstyrserien enda mer.

Brukere kan velge fra et stort utvalg av aktuatorer, og de tilgjengelige bryterinnsatsene inkluderer en ny, trykk-resistent variant med tre kontakter designet som en klikkkontakt med positiv bryter NC-kontakt. I nær fremtid vil også varianter som har blitt forsterket for å møte kravene for gass- og støveksplosjonsbeskyttelse være tilgjengelige (soner 1 og 2/ soner 21 og 22 avhengig av ATEX retningslinjer) og sertifisert for tilsvarende. Steute har, som et videre spesielt innovativt tillegg til det nye utvalget, utviklet RF 98 trådløse versjoner som opererer i henhold til "energihøsting"-prinsippet og som verken krever kabler eller batterier. Med disse egenskapene passer den nye serien til alle typer oppgaver i automasjonsindustrien, inkludert og særlig i områder med ekstreme miljøforhold.

  Be om mer informasjon…

LinkedIn
Pinterest

Bli med de 155 000+ IMP-følgerne