www.engineering-norge.com
EPLAN

Koblingsskjemaer via skyen

EPLAN eBuild, den nye skyprogramvaren for å lage koblingsskjemaer eller flytende koblingsskjemaer, lanseres for å sammenfalle med SPS 2019. Den er tilpasset brukere av EPLAN Platform 2.8 som vil ta første skritt inn i skymiljøet. Kravene for å bruke denne splitter nye freemium-programvaren er at man registreres i skysystemet EPLAN ePulse med EPLAN Platform, Version 2.8.

Koblingsskjemaer via skyen
Hauke Niehus.jpg: »Med Eplan eBuild får kundene våre et enkelt, men kraftfullt verktøy som muliggjør første prosjektplanlegging i skymiljøet», sier direktør for skyprogramvare, Hauke Niehus. 
 
Nykommeren heter EPLAN eBuild og åpner helt nye tekniske muligheter som del av EPLAN ePulse skybaserte tjenester. Programvaren skaper stor oppmerksomhet. Tross alt er arbeidsmetoden helt ny og - som det passer skymiljøet - svært brukervennlig utformet. Brukere av EPLAN Platform kan glede seg til at det er lett å begynne, siden ingen opplæring eller omfattende innledning er nødvendig. Bare registrer deg med EPLAN ePulse, åpne prosjektet, velg oppgaven og med et museklikk konfigurerer programvaren skjemaene basert på EPLAN Electric P8 eller hydrauliske/pneumatiske koblingsskjemaer basert på EPLAN Fluid.
 
Makroteknologi for rask suksess
Direktøren for skyvirksomhet,, Hauke Niehus forklarer tjenestens grunnsetning, som er rask og enkel start: »Med EPLAN eBuild får kundene våre et enkelt men kraftig verktøy som muliggjør første prosjektplanlegging i skymiljøet. Den lar kundene våre automatisk opprette skjemaer for standardkretser ved hjelp av lagrede makrobiblioteker, noe som sparer mye tid og tegnearbeid ved planlegging av automatiseringssystemer.»


Koblingsskjemaer via skyen

Maskinkonfigurasjon.jpg: Forenklet konfigurasjon - dette eksempelet viser en slipemaskin i form av en komplett maskinkonfigurasjon.
 

Logikk inkludert 

Det spesielle med EPLAN eBuild er at det leverer lagrede makroer for hele koblingsskjemaer og flytende koblingsskjemaer istedenfor å levere data til enkeltenheter eller komponenter. Med korresponderende logikk og forandring gjør den utformingsprosessen svært mye raskere, og det går mye fortere å bruke den. Fremover vil brukerne kunne fokusere på kjerneoppgavene, og den tungvinte «kopier-og-lim inn»-metoden vil tilhøre fortiden. En annen fordel med EPLAN er økt dokumentasjonskvalitet for kundene på grunn av utprøvde skjemamaler. Bibliotekene vil utvides suksessivt - den første startpakken på engelsk og tysk vil være tilgjengelig i tide til SPS 2019. EPLAN er for tiden i dialog med flere komponentprodusenter for å utvide rekkevidden på bibliotekene. Målet er størst mulig tilgjengelighet på konfiguratorene for å gjøre ePulse så brukervennlig som mulig. Det er mye enklere å holde dataene oppdaterte siden de leveres til brukerne via skyen.


Koblingsskjemaer via skyen

Underenhet 24 Volts strømforsyningsenhet.jpg: Underfunksjoner, som vist her med med en 24 V strømforsyningsenhet, kan lett konfigureres med Eplan eBuild.

 

Mer informasjon: https://www.eplan.de/ebuild-en

  Be om mer informasjon…

LinkedIn
Pinterest

Bli med de 15 000+ IMP-følgerne