www.engineering-norge.com
LEMO

LEMO viser frem sin produktlinje på EPLAN Data Portal

EPLAN Data Portal er en nettbasert plattform som gir teknikere umiddelbar tilgang til elektriske skjemaer fra mange komponentprodusenter, inkludert nå også av LEMO-kontakter.

LEMO viser frem sin produktlinje på EPLAN Data Portal


EPLAN Data Portal er en integrert del av EPLAN tegningsplattform, som gjør det mulig for brukere å redusere innsatsen og konstruksjonstiden betydelig, og også enkelt å generere den detaljerte og nøyaktige dokumentasjonen som kreves fra dagens sluttbrukere av automasjonssystemer.

 

EPLAN Data Portal inneholder et omfangsrikt bibliotek med CAD-komponenter: over 900 000 datasett fra mer enn 290 produsenter. Datasettene er klassifisert i 4 kategorier, nemlig elektroteknikk, fluid power, mekanikk og prosess-arbeid. Spesifikt kan LEMOs produktserie finnes under Elektroteknikk> Plugger. Avanserte søkekriterier inkluderer pin count, elektrisk strøm med mer ... Videre inkluderer EPLAN Data Portal bestillingsinformasjon, logiske symboler, produktbilder og makroer.

 

"Vi møtte EPLAN-teamet første gang under Electronica-showet i München 2018. Det har vært et langdistanseprosjekt, men takket være mine kolleger og hjelpen fra EPLAN i Tyskland, er vi i dag glade for å generere mer enn 20.000 datasett tilgjengelig online for LEMO-produkter. I fremtiden planlegger vi å utvide biblioteket som jobber med 2D- og 3D-makroer, og legge til elementer for å komplettere produktlinjen i M- og F-serien", sier Serge Buechli, Business Development Manager i LEMO SA.  Be om mer informasjon…

LinkedIn
Pinterest

Bli med de 15 000+ IMP-følgerne