www.engineering-norge.com
NORD Drivesystems

UNIVERSAL-motor fra NORD tilgjengelig med effekt fra 0,12 til 45 kW

NORD har introdusert sin nye, klasseledende UNIVERSAL-motor, med 20 modeller i effektområdet fra 0,12 til 45 kW.

UNIVERSAL-motor fra NORD tilgjengelig med effekt fra 0,12 til 45 kW
Den nye, høytytende UNIVERSAL-motoren fra NORD DRIVESYSTEMS er tilgjengelig i effektområdet 0,12–45 kW
Bilde: NORD DRIVESYSTEMS


NORDs UNIVERSAL-motor er sertifisert i henhold til CE, UL, CSA, CCC, ISI og EAC, og oppfyller de nedre ytelseskravene for markedene i Europa, USA, Canada, Russland, Kina og India, med flere. Motoren er også sertifisert av Bureau Veritas for applikasjoner på sjøen og offshore. UNIVERSAL-motoren fra NORD er en trefasemotor som kan brukes med fire standard nettspenninger, som oppgitt på motorens typeskilt: 380 V / 50 Hz, 400 V / 50 Hz, 415 V / 50 Hz og 460 V / 60 Hz. Den kan imidlertid også brukes med 440 V / 60 Hz og 480 V / 60 Hz.

De robuste motorene er tilgjengelige med 4 poler, og de passer til IEC-rammestørrelser fra 63 til 225. De er tilgjengelige med B3-fot-, B5-flens- og B14-flensmontering, og for tilpasning til det amerikanske markedet kan den leveres med NEMA C-flens- og NEMA-fotmontering. Motoren kan også monteres direkte på NORD-girkasser, noe som gir en kompakt drivløsning med større ytelse.

Motoren har som standard IP55-beskyttelse. Den er tettkapslet med viftekjøling (TEFC) og er isolert i klasse F.

Av annet ekstrautstyr som er tilgjengelig for NORDs UNIVERSAL-motor kan nevnes hurtigkoblinger, enkle eller doble dryppdeksler, romoppvarmer, fjærbrems og mekanisk ventilasjon. Ved behov kan motorkapslene også leveres med IP66-beskyttelse, hvilket betyr at de er støvtette og beskyttet mot bølger og kraftige vannstråler.

Den nye serien med energibesparende, høykvalitets UNIVERSAL-motorer fra NORD er tilgjengelig nå.


UNIVERSAL-motor fra NORD tilgjengelig med effekt fra 0,12 til 45 kW

Med CE-, UL-, CSA-, CCC-, EAC-, ISI- og UA-sertifiseringer er NORDs nye UNIVERSAL-motor egnet for markedene i Europa, USA, Canada, Kina, India, Russland og Ukraina
Bilde: NORD DRIVESYSTEMS


  Be om mer informasjon…

LinkedIn
Pinterest

Bli med de 15 000+ IMP-følgerne