www.engineering-norge.com
Steute

Trådløs overføringsmodul for induktive sensorer.

Mange mekaniske- og anleggsteknikkere er oppmerksomme på problemet med å, for eksempel, forespørre en plassering, som induktiv sensor behøver for å være tilknyttet en maskindel i bevegelse. Det er veldig innviklet å legge strøm- og signalkabler da dette krever trekkskjedekabler eller slipeskiver.

Trådløs overføringsmodul for induktive sensorer.
Denne oppgaven blir enklere å utføre med bruk av en nyutvikling fra Steutes forretningsfelt, "Wireless". Det som behøves er de utprøvde induktive sensorene fra Stueute i kombinasjon med en ny trådløs overføringsmodul tilkoblet sensorene via en plugg-inn-kontakt.

Denne modulen som både er kompakt og robust kan monteres veldig nær sensoren. Den overfører signalene som gis av sensoren til en mottakerenhet, vanligvis installert i bryterboksen, via en EnOcean-protokoll som er veletablert og kompatibel for industri. Steute kan her tilby forskjellige versjoner, med en, to eller fire kanaler. En repeater kan også tilføyes.

Avstanden mellom overføringsmodulen og mottakeren kan være opp til 30 m innendørs og opp til 300 m utendørs. Strøm leveres til overføringsmodulen ved hjelp av et batteri med lang levetid.

Steute trådløse sensorer kan garantere et høyt nivå av overføringssikkerhet selv i vanskelige miljøer hvor det eksisterer overflater som utgir stråling og andre trådløse systemer som ofte finnes i industrifirmaer.

De sylindriske trådløse induktive sensorene er tilgjengelige i tre størrelser - M12, M18 og M30 - alle finnes i flush eller ikke-flush versjoner. I tillegg kan den universale overføringsmodulen også kobles til andre bryterutstyr og sensorer for å tilpasse dem for radioorverføring.

  Be om mer informasjon…

LinkedIn
Pinterest

Bli med de 155 000+ IMP-følgerne