www.engineering-norge.com
BALLUFF

Liten bryter med integrert feste

Den elektroniske sylindersvitsjen i BMF-serien fra Balluff imponerer med binær-svitsjing, følsomhet for magnetiske felt og presis og støtfri respons. Svitsjen er enkel å håndtere og har et universelt anvendelsesområde. Med BMF 243 har sensorspesialist fullført sin produktlinje med magnetfeltfølere for plassering i kritiske applikasjoner.

Liten bryter med integrert feste
BMF243_Lineal.jpg

Den nye BMF 243 kompakt sensoren gir høy ytelse for sylindere hvor det er både svake og sterke magneter og overbeviser med høy repetisjonsnøyaktighet og liten hysterese. Takket være sine små dimensjoner på 3,8 x 24 x 3,0 mm, er den det ideelle valget for små gripere og sylindere med C-spor. Braketten er allerede integrert i sensoren. Resultatet er at det ikke er behov for ekstra monteringsbrakett. Sensoren monteres ganske enkelt ved å settes inn i sporet ovenfra. Den er svært enkel å monteres også der hvor innsettingspunktet for montering er forhindret, for eksempel av sveiserester eller skitt. Den passer inn i sylinder sporet uten at det er behov for å foreta noen justeringer. Svitsj punktet justeres i løpet av sekunder ved hjelp av en skrutrekker. BMF 243 leveres med en kabel pakke som garanterer optimal strekkavlastning og sikker kabelføring.

Med miniatyrsensorene i BMF-serien til Balluff kan designere utvikle svært dynamiske pneumatikk løsninger hvor det er krav til lette komponenter og tilgjengelig plass er begrenset. BMF 243 kompakt sensor utfyller to andre BALLUFF miniatyrsensorer: BMF 103 og BMF 303. Nå kan brukeren fritt velge mellom to monteringskonsepter, sensor med integrerte brakett eller montering ved hjelp av en vinkelbrakett i C-spor.

BMF sensorene gir individuelle posisjoner, for eksempel endeposisjon for pneumatiske sylindere, nøyaktig og uten slitasje. Den angir om det er montert permanent magnet på stempelstangen når sylinderveggen er av ikke magnetisk materiale. Så snart stempelet nærmer seg sensoren gis det et endret utgangssignal.
Liten bryter med integrert feste
Pneumatikzylinder.jpg: eksemplet

  Be om mer informasjon…

LinkedIn
Pinterest

Bli med de 155 000+ IMP-følgerne