www.engineering-norge.com
EPLAN

EPLAN Plattform 2.2

Løsningsleverandøren EPLAN viser frem den nye Versjon 2.2 av EPLAN-plattformen ved SPC IPC Drives, Hall 7A / Stand 240. Med flertallige funksjonelle utvidelser og innovative tilleggsmoduler, for eksempel for feltkabling, åpner den opp nye perspektiver for brukere innenfor ingeniørarbeid. Det nye grafiske makrovalget, smart terminalanalyse og automatiske termineringspunkter under kopiering av seksjoner av en krets gir raske resultater for ingeniørdesign. Ingeniører får et solid system som aksellerer prosesser og gir et grunnlag for standardisering og automasjon.

EPLAN Plattform 2.2
Standardisering og automasjon er
karakteristikkene til den nye 2.2
versjonen av EPLAN-plattformen.


Mottoet er tydelig: effektivt ingeniørarbeid og samtidig utvikling av høy kvalitets informativ dokumentasjon. Den nye Versjon 2.2 av EPLAN-plattformen har blitt utviklet for å løse akkurat dette problemet. Raske filtre i navigatørene for prosjektdata, omfattende datadeling for deler og utvidet terminaldesign sikrer større brukervennlighet og hastighet innen prosjektbehandling. Et lettforståelig grafisk makrovalg hjelper designere med å effektivt implementere standarder, mens de samtidig er i stand til å navigere omfattende makrosamlinger. Informativ grafikk og en klar struktur gir veldig lett tilgang til definerte kretsmaler. Komplisert klikking igjennom katalogstrukturer har blitt byttet ut med grafisk støttet navigering. Dette tillater at tekniske selgere kan utforme den innledende kretsdokumentasjonen i dialog med kundene allerede i den innledende prosjektsamtalen.

Terminaler vist grafisk
Tydelige kretsdiagrammer er en ting, informative rapporter er en annen. Versjon 2.2 fokuserer på evalueringen av terminaldata. Brytertilstandene til terminalene lagret i kretsdiagrammet kan bli automatisk grafisk illustrert i rapporter. Dette er særlig høyt ønskelig i den strømtekniske sektoren fordi at brytertilstandene og den detaljerte strukturen av terminalblokker her er sentrale komponenter av prosjektdokumentasjon. Så snart terminaldata har blitt lagret i kretsdiagrammet kan EPLAN automatisk generere disse terminaldokumentene av høy kvalitet.

Smart tilkobling utvidet
Hva gjør ingeniører når kretsdiagrammet er fullt av informasjon? Når problemet er, ikke mer plass, eller bare for fullt til å kunne leses? Terminalpunkter blir nå satt automatisk mellom koblinger som blir separerte når kretsseksjoner flyttes med klipp og lim fra en kretsdiagramside til en annen. Alle elektriske koblinger blir nå beholdt uten at designeren behøver å gjøre noe som helst. Det å rydde opp i eller tegne et kretsdiagram på nytt har nå blitt moro. Kolleger i underliggende prosjektfaser kan nå gi sine bidrag til en optimal prosjektfremgang takket være korte installasjons- og idriftsettelsestider, dette er på grunn av tydelig og omfattende dokumentasjon.

EPLAN FieldSys
Informativ og komplett prosjektdokumentasjon er avgjørende innenfor autmasjonsteknologi. Denne dokumentasjonen er helt nødvendig, ikke kun for ingeniørarbeid, men også for installasjon, idriftsettelse og vedlikehold. Det er enda bedre hvis feltkablingen av en maskin eller et anlegg, (som blir stadig mer kompleks,) også kan dokumenteres direkte i EPLAN-prosjektet. Denne dokumentasjonen blir en integrert del av EPLAN-prosjektet med den nye EPLAN FieldSys-modulen. Kabler kan rutes direkte igjennom et nettverk og lengdene kalkuleres fra en underliggende 2D-layout. Resultatet er de beste dataene for kostnadsberegninger og omfattende ruteinformasjon for installsjonsteamet på stedet. Tilkoblinger mellom kontrolleren og feltkomponenter kan på denne måten planlegges effektivt og dokumenteres på en bærekraftig måte.

EPLAN Plattform 2.2
EPLAN FieldSys: Design feltkabling etter målestokk,
tegn opp ruting og dokumenter den
omfattende og automatisk.
 

  Be om mer informasjon…

LinkedIn
Pinterest

Bli med de 155 000+ IMP-følgerne