www.engineering-norge.com
EPLAN

2000 Festo-enhetsmakroer utviklet for EPLAN-brukere

Partnerne Festo og EPLAN driver begge fremover med målsetningen om å koble sammen konfigurasjon innen elektrisk og pneumatisk ingeniørarbeid. En datapakke utviklet av Festo spesielt for EPLAN-brukere med over 2000 smarte enhetsmakroer gir nå ekstra styrke til det mekatroniske omløpet til CPX-terminalen. Brukere av EPLAN Plattform kan bruke dette for å enkelt skape oversiktstegninger, elektriske og pneumatiske kretsdiagrammer og PLC-oversikter.

2000 Festo-enhetsmakroer utviklet for EPLAN-brukere
Modulær, allsidig og kraftig:
Det finnes nå 2000 nye enhetsmakroer
for å hjelpe til med rask planlegging av
Festo CPX/MPA ventilterminaler

Den nye eksklusive makrosamlingen på over 2000 enhetsmakroer for ventilterminaler med Festos CPX elektriske terminaler samler sammen konfigurasjoner i elektrisk og væske prosjektingeniørarbeid. Enhetdataene er tilgjengelige på seks språk og består av intelligente modulkonfigurasjoner som allerede inneholder elektrisk og væske ingeniørkoblingslogikk, inkludert funksjonsmaler. Den endelige typekoden av den konfigurerte Festo ventilterminalen er linken. Den består av to ID-koder, en for den elektriske og en for den pneumatiske seksjonen. Designeren kan bruke denne ID-koden for å velge den best passende av de predefinerte enhetsmodulene og plassere den med dra og slipp inn i den elektriske eller væske ingeniørdokumentasjonen. Brukere av EPLAN Electric P8 og EPLAN Fluid kan bruke dette for å enkelt og raskt skape 2D-oversiktstegninger, elektriske og pneumatiske kretsdiagrammer og PLC-oversikter. Dataene kan lastes ned gratis fra Festos nettsted (www.festo.de/EPLAN).

Allsidig for alle bruksområder
Fordelene med guidet konfigurasjon med bruk av Festos verktøy kombineres med den logikkbaserte dokumentasjonen i EPLAN. Takket være en individuell kombinasjon av forskjellige funksjoner kan ventilterminalkonfigurasjonen nøyaktig matches med applikasjonen, et bredt utvalg av bruksområder kan garanteres. Festo CPX-terminalen er her perfekt: elektrisk og åpen til alle gjeldende feltbusstandarder og alle kundespesifikke installasjonsstandarder. Kunder drar fordel av enkel bruk: ut av kontrollkabinettet og inn i anlegget, og nettverkselektronikk og pneumatikk, besparelser i installasjonsarbeid.

Gratis nedlasting
Makroene, tilgjengelige for alle CPX-terminaler (elektrisk tilleggsutstyr og feltbussnoder) og noen MPA-ventilterminaler, inneholder følgende funksjoner og kan brukes som delemal i opprettelsen av delelister:

- Strukturell oversikt med individuelle modulmatinger og bestillingskode

- Kretsdiagram i en hel-polar representasjon. terminaldiagram og PLC-oversikt

- Oversikt over kontrollkabinett med typekoder og i målestokk på 1:1.

Dataene er tilgjengelige for gratis nedlasting som en fullstendig pakke fra www.festo.de/EPLAN og kan også lastes ned fra Festos online produktkatalog under 2D/3D CAD. Tilgjengelighet igjennom EPLAN Data Portal er også under klargjøring.

Felles målsetning: brukerfordel
Festo og EPLAN har nå jobbet i sammen i noen år for å utvikle løsninger som har som målsetning å gjøre ingeniørarbeid letter for sine felles kunder. Festos mekatroniske komponenter kan for eksempel enkelt designes og dokumenteres takket være deres direkte tilkobling mellom EPLAN Fluid og Festos produktkatalog. I tillegg har datterselskapet Festo Didactic distribuert EPLAN Education-programvare for grunnleggende industri og videre opplæringen i flere år.

2000 Festo-enhetsmakroer utviklet for EPLAN-brukere
Oversikt over EPLAN makroer 
for Festo CPX-terminaler 

Om Festo
Festo er både et globalt og et uavhengig familieeid selskap med hovedkvarter i Esslingen am Neckar. Selskapet tilbyr pneumatisk og elektrisk automasjonsteknologi for 300 000 kunder i over 200 industrier. Deres produkter og tjenester er tilgjengelige i 176 land over hele verden. Med rundt 15 500 ansatte i 59 nasjonale selskaper over hele verden oppnådde Festo en omsetning på 2,1 milliarder euro i 2011, hvorav 8,5 % investeres årlig i forskning og utvikling. Som et opplæringsselskap investerer Festo 1,5 % av sin omsetning i utdannelse og opplæring. Opplæringsmuligheter er ikke kun for ansatte: Festo Didactic GmbH tilbyr også industriopplæring og opplæringsprogrammer i automasjonsteknologi for kunder, studenter og lærlinger.
 

  Be om mer informasjon…

LinkedIn
Pinterest

Bli med de 155 000+ IMP-følgerne