www.engineering-norge.com
Stauff News

KOMPAKT STIKKOBLING MED PUSH-PULL-HYLSE

Med den bearbeidede koblingsserien QRC-ID presenterer Stauff en nyhet som ble utviklet med hensyn til stasjonærhydraulikk. Vesentlige konstruksjonskjennemerker er den komfortable betjeningen, de kompakte målene og en spesielt høy korrosjonsbestandighet.

KOMPAKT STIKKOBLING MED PUSH-PULL-HYLSE

Brukere av stasjonære hydraulikkanlegg som sørger for en stikkobling som er både kompakt og komfortabel å betjene for tøffe miljøbetingelser og for nominelle trykk opptil 400 bar, er forsørget på best mulig måte med QRC-ID. For denne koblingsserien - som nå er gjennomarbeidet av Stauff - er allerede på grunnlag av det høyst virksomme korrosjonsvernet svært godt egnet for ugunstig bruksparametere.

Korrosjonsbeskyttelsesbelegget på sink-nikkel-basis, som ble testet intensivt av Stauff og er utprøvd i praksis med andre serier, tilbyr maksimal bestandighet mot rødrust/grunnmetallkorrosjon under praksisbetingelser. Det overtreffer selv de høyeste kravene til korrosjonsbeskyttelsesklasse K5, som er definert i VDMA-enhetsblad 24576 for rørforbindelser. Den høye utvidelsesevnen til belegget skaper forutsetningen for overgjennomsnittlig slitefasthet ved høy mekanisk belastning.

Også den komfortable betjeningen av koblingene må fremheves. For frakobling må operatøren kun betjene push-hylsen. Det kobles gjennom enkelt stikk av koblingen ved samtidig betjening av push-hylsen. En høykvalitets kjegleventil garanterer gode gjennomstrømsverdier og pålitelig sperring av medieledningen.

Dessuten er QRC-ID-koblingene nå utstyrt med en kode som gjør det mulig med hurtig identifisering og sporingsevne. Stauff-typisk er også den høye sikkerhetsfaktoren til koblingen: Sprengningstrykket tilsvarer minst det firedobbelte driftstrykket.

Serien er tilgjengelig i fire modellstørrelser (DN 6.3, DN 10, DN 19 og DN 25) for driftstrykk opptil 400 bar (avhengig av koblingsstørrelsen) fra lager. Den kompakte designen gjør det mulig med bruk også på trange maskinområder.

www.stauff.com
 

  Be om mer informasjon…

LinkedIn
Pinterest

Bli med de 15 000+ IMP-følgerne