www.engineering-norge.com
BALLUFF

BSI helningssensorer - for spesielle krav

De nye væske-baserte BSI helningsmåler fra sensorspesialisten Balluff registrerer avvik fra det horisontale plan i full omdreining på 360°. Sensoren er berøringsfri og gir absolutt verdi. Med en ekstremt høy nøyaktighet på 0,1° C, en oppløsning på 0,01 ° og en temperatur drift på bare 0,01% / 10K, er den det ideelle valget når det gjelder komplekse applikasjoner og hvor helling vinkler må være nøyaktig registrert, eller roterende bevegelser må kontinuerlig spores.

BSI helningssensorer - for spesielle krav
BSI helningssensorer har et kompakt og robust metallhus med en kapslingsgrad på IP 67. Den kan enkelt installeres i systemer med begrenset plass. Med et utvidet temperaturområde fra - 40° C til + 85° C er sensorene spesielt godt beregnet for utendørs bruk.

Denne svært presise, high-end sensorer viser sine spesielle fortrinn der det er behov for å fastsette avvik fra det horisontale plan eller den vertikale aksen med høy oppløsning og nøyaktighet. Det gjelder for eksempel i vindkraftverk, i solartermiske kraftverk, olje og gass produksjonsanlegg. Innen medisinsk teknologi er aktuell eksempel i datatomografi og bestråling anlegg.

BALLUFF BSI helningsvinkel sensorer er basert på det kapasitive måleprinsipp, og er utstyrt med en væskebasert målecelle. Disse består av fire kondensatorer fylt med en dielektrisk væske. Avhengig av helningen av sensoren endres mediet forhold til de faste deler av kondensatorene. Disse endringene forårsaker endring i kapasitans, som angir mål for hellingsvinkelen. Det analoge utgangssignalet er 4 - 20mA, og er skalert lineært over hele vinkelområde på 360°C.

  Be om mer informasjon…

LinkedIn
Pinterest

Bli med de 155 000+ IMP-følgerne