www.engineering-norge.com
Steute

RC 2580 magnetiske sensorer: ekstremt robuste og kompakt magnetiske sensorer

Som et alternativ til elektromagnetisk bryter, blir stadig oftere kontaktløse sensorer benyttet av maskinbyggere og i produksjonsteknikk. steute har allerede en rekke sensorer som benytter forskjellige prinsipper og som nå har utvidet sitt sortiment ytterligere med den magnetiske sensoren RC 2580.

RC 2580 magnetiske sensorer: ekstremt robuste og kompakt magnetiske sensorer
Disse nye sensorene er svært kompakt, og takket være sitt rektangulære design er de lett å tilpasse i eksisterende anlegg og maskiner. Den rustfrie stålkapslingen er korrosjonsbestandig og det spesielle tettingskonseptet gir beskyttelsesklasser opp til IP 69K. RC 2580 serien kan derfor tåle høytrykksspyling. Det er også verdt å nevne det brede temperaturområde, som begynner på -40 ⁰C.

Med disse spesifikasjonene er RC 2580-serien også godt egnet til posisjonsmålinger under krevende betingelser, som for eksempel offshore applikasjoner, på skip, landbaserte applikasjoner, i havneanlegg eller hygienesensitive områder innen næringsmiddelindustrien. Den lang føleavstanden gir stor allsidighet ved installasjon.

Mulige bruksområder for den magnetiske sensoren serien er økt med Ex RC 2580 sensoren. Denne sensoren som er sertifisert for bruk i Ex-sone 1 og 21 iht. ATEX direktivet, er sertifisert for bruk i blant annet i kjemisk industri, olje & gass industrien og annen vareproduksjon.

  Be om mer informasjon…

LinkedIn
Pinterest

Bli med de 155 000+ IMP-følgerne