www.engineering-norge.com
Parker News

Parker introduserer Steer-by-Wire-ventilen SBW110 for mobilt materiell

Styr stø fremtidskurs for mobilt maskineri.

Parker introduserer Steer-by-Wire-ventilen SBW110 for mobilt materiell

Parker Hannifin, den globale lederen innen bevegelses- og kontrollteknologi, har lansert en mobil retningsventil som kan brukes i et steer-by-wire-system for anleggsmaskiner og andre typer mobilt materiell. Denne høytytende enkeltfeiltolerante ventilen er utformet for å støtte den pågående utviklingen og trenden med elektrifisering av kjøretøyer i dette markedet.

I løpet av årene har orbitrolventiler blitt en av standardene for mobilt materiell. Løsningen med orbitrolventiler har mange fordeler, og er et velprøvd og pålitelig system. Det finnes imidlertid ulemper ved styringssytem med orbitrolventilkonseptet. Et steer-by-wire-system der den hydromekaniske forbindelsen mellom ratt og styresylinderen er erstattet med elektronikk, gjør det mulig med et hydraulikkfritt førerhus, enklere montering og økt komfort for operatøren. Steer-by-wire-systemer er kompatible med andre trender i markedet, som automatiserte kjøretøyer (selvstyrt kjøring), ekstern tilkobling og kunstig intelligens. Disse fordelene gir også høy energieffektivitet.

Parker SBW110 mobile retningsventiler "state of the art" er en av markedets mest avanserte ventiler med lukket senter med LS-løsning. Ventilen styres av to individuelle pilotkretser. Pilotkretsene består av feilsikre pilotventiler. Med en proporsjonal trykklassifisering på opptil 350 bar og trykkompensert mengde på opptil 110 l/min, er den velegnet for mobilt materiell.

SBW110-ventilen er utformet i henhold til ISO 13849-1:2015 og ISO 13849-2:2012 med designarkitekturkategori 3 (enkeltfeiltolerant) og kravene i ISO 5010:2019 for maskiner med gummidekk, og kan brukes i systemer som krever PL a til PL e.

Hvis du vil ha mer informasjon om steer-by-wire-ventilen fra Parker, kan du gå til: https://ph.parker.com/us/en/mobile-directional-control-valve-sbw110/sbw110-mobile-valve

www.parker.com

  Be om mer informasjon…

LinkedIn
Pinterest

Bli med de 15 000+ IMP-følgerne