www.engineering-norge.com
Red Lion

Red Lion utvider SixTRAK®-serien med fjernterminaler (RTU)

En robust, fleksibel løsning for overvåking og kontroll i ekstreme miljøer

Red Lion utvider SixTRAK®-serien med fjernterminaler (RTU)

Red Lion Controls offentliggjør utvidelsen av SixTRAK-serien med industrielle fjernterminaler, med lanseringen av ST-IPm-8460, drevet av Red Lion Workbench, som bruker en editor og kjøretidsmotor som overholder IEC61131-3. Den nye fjernterminalen er utviklet for applikasjoner med behov for større hastighet og lagringsplass for behandling og kommunikasjon, og gir fleksibiliteten og driftssikkerheten for overvåking og kontroll av utstyr som kundene trenger og forventer fra Red Lion. Med UL klasse I, Div 2-sertifisering, ABS-oppføring og et driftstemperaturområde fra –40 °C til 70 °C, vil ST-IPm-8460-modellen fungere utmerket i tøffe forhold og farlige miljøer.

Kombinasjonen av ST-IPm-8460 og Red Lion Workbench kan enkelt støtte store, komplekse prosjekter på tvers av flere enheter. Red Lion Workbench har tilpasset kontroll, standard språkstøtte, effektive verktøy for feilsøking og overvåking, prosjektautomatisering og kontrollerredundans.

Uansett om applikasjonen din overvåker en håndfull datapunkter eller tusenvis, kan ST-IPm-8460 enkelt konfigureres etter dine behov ved hjelp av Red Lions EtherTRAK-2 I/O-moduler. ST-IPm-8460 er tilgjengelig for privat merking, og tilbyr doble strøminnganger og støtte for redundante Ethernet-nettverk for lengre driftstid, mens et større antall kommunikasjonsporter og støtte for flere ulike protokoller gjør det mulig å koble til en rekke ulike feltenheter.

Du finner mer informasjon om Red Lions ST-IPm-8460 på www.redlion.net.

  Be om mer informasjon…

LinkedIn
Pinterest

Bli med de 15 000+ IMP-følgerne