www.engineering-norge.com
EPLAN

Flere produsenter med 350 000 datablad

plan Data Portal tilbyr nå over 350 000 komponentdata fra 56 produsenter. Nye tillegg inkluderer General Electric (GE) innenfor feltet høyspennings bryterutstyr, Numatics med væske kraftkomponenter, Murrelektronik, med feltdistributører, Omron og kabelprodusentene Schweiger, Sigmatec, Stego og TKD Kabel.

Flere produsenter med 350 000 datablad
dataportal.jpg: Utvidet Eplan Data Portal gir mer effektiv planlegging.

Effektiv konstruksjon begynner med den minste enheten - med en standardisert komponent som legges inn i prosjektet gjennom Eplan Data Portal. Med dette arbeider man hurtigere, mer effektivt og med data som er godkjent av produsenten. 48 produsenter var allerede representert i portalen - nå har ytterligere åtte produsenter blitt integrert, og produktkataloger er oppdaterte. Det første eksempelet er GE: Denne produsenten har lagret 700 nye datablad innenfor feltet høyspennings bryterutstyr med tilhørende illustrasjoner. Makroer av bryterutstyret forenkler den elektroniske konstruksjonen med Eplan.

Automatiseringsprodusenten Murrelektronik er også ny i portalen. Feltdistributører, kabler, beskyttende enheter, kraftkilder og PLC-komponenter er nå integrert i portalen. Brukere drar nytte av over 270 oppføringer med bilder, inkludert 2D- og 3D- makroer.

En annen ny medlem i portalen er det amerikanske selskapet Numatcis, en ledende komponentprodusent innenfor feltet ingeniørarbeid for væskeenergi. Over 100 000 datablad av væskeventiler kan nå raskt hentes.

A. Schweiger GmbH tilbyr nå også over 130 dataoppføringer og PDF-dokumenter med det nye motortilkoblingssystemet EcoMolded.

Standardtyper av de innstøpte kontaktene for Siemens, Fanuc, SEW, Bosch Rexroth, Beckhoff, B&R, Elau og andre bruksområder er tilgjengelige som katalogprodukter. Andre nykommere til portalen er Sigmatek med PLC- komponenter, Omron, Stego og TKD Kabel. 

Oppdaterte produktkataloger

Produsenter som allerede er presenterte i portalen slik som Phoenix Contact har utvidet sin produktportefølje. Over 20 000 nye og reviderte data er for øyeblikket tilgjengelige - omtrent 12 400 av dem er makroer, 600 av disse er i 3D. B&R har lagt til over 2500 deler innenfor kraftkilder, generatorer, PLC og pluggkoblinger. Selskaper som ABB, Weidmüller og Sick har inkludert mer produkter og Festo har også økt sitt utvalg i Eplan Data Portal. Festo har nå 34 000 oppføringer - hvorav 20 000 er funksjonelle makroer og neste 9000 er 2D- grafiske makroer - dette selskapet fra Esslingen dekker et bredt område av væskekraft og elektrisk komponenter, og også komponenter for mekanisk- og prosessingeniørarbeid. Ved å integrere alle produktområdene av sin portefølje tar Festo her en banebrytende rolle.

Flere produsenter med 350 000 datablad
 
dataportal2.jpg: Mange selskaper som f.eks. GE, Murrelektronik, Sigmatek og Omron har gjort komponentdata tilgjengelige i Eplan Data Portal. Totalt 56 produsenter er nå representerte i portalen.

I korte trekk:

Eplan Data Portal er en sentral plattform som stadig flere produsenter, og et økende antall Eplan-brukere (for øyeblikket 47 000 brukere) benytter seg av. Begge sider drar fordel av velpreparerte data. Eplan Data Portal kombinerer derfor to verdener - den til komponentprodusenten og den til brukerne.

  Be om mer informasjon…

LinkedIn
Pinterest

Bli med de 155 000+ IMP-følgerne