www.engineering-norge.com
NORD Drivesystems

NORD Digital Trade Fair 2021: Få en virtuell opplevelse av NORDs høytytende drivteknologi

12.-16. april vil NORD DRIVESYSTEMS igjen styrke sin virtuelle tilstedeværelse med NORD Digital Trade Fair 2021, som en del av Hannover Messe. Drivekspertene vil bruke begge plattformene til å informere om viktige nyheter i bransjen og vise frem den nye serien med høytytende produkter fra NORD. Et av høydepunktene vil være den patenterte DuoDrive - en banebrytende innovasjon på drivmarkedet.

NORD Digital Trade Fair 2021: Få en virtuell opplevelse av NORDs høytytende drivteknologi
NORD-Digital-Trade-Fair.jpg: 12.-16. april vil NORD DRIVESYSTEMS styrke sin virtuelle tilstedeværelse med NORD Digital Trade Fair 2021, som en del av Hannover Messe.
Bilde: NORD DRIVESYSTEMS


Produktnyheter, diskusjoner og kontakter - alt dette bidrar til en god messepresentasjon, og burde like fullt være mulig under en pandemi. I år bruker NORD sin tilstedeværelse på bransjemessen som en del av den digitale utgaven av Hannover Messe. Der vil selskapet vise frem innovasjonene sine innen drivteknologi via livestream og mye mer. Deltakerne på den digitale messen kan få detaljert informasjon om de nyeste NORD-produktene - DuoDrive, IE5+ og NORDAC ON - og diskutere de viktigste bransjenyhetene med drivekspertene. Et spesielt høydepunkt er den guidede, 360-graders digitale omvisningen i NORDs messeutstilling.

DuoDrive-girmotorkonseptet gir høy ytelse
Det patenterte produktet DuoDrive fra NORD er en banebrytende nyvinning. Den innovative girmotoren har en hygienisk, rengjøringsvennlig design som integrerer en høytytende IE5+-synkronmotor i girhuset til et ettrinns tannhjulsgir. Den har høy effekttetthet og gir konsekvent reduksjon i antall versjoner, kombinert med en glatt, uventilert og kompakt design.

Den nye girmotoren har for øyeblikket en av de høyeste ytelsene på markedet i sin effektklasse, med opptil 92 %, og oppnår svært høy systemytelse i delbelastningsområdet. Den første tilgjengelige DuoDrive-størrelsen dekker oversetningsforholdene fra i = 3,24 til i = 16,2 og er utviklet for dreiemomenter på opptil 80 Nm og hastigheter på opptil 1000 min-1.


NORD Digital Trade Fair 2021: Få en virtuell opplevelse av NORDs høytytende drivteknologi
NORD-high-efficiency-portfolio.jpg: De nye høytytende produktene fra NORD: frekvensomformeren NORDAC ON, den integrerte girenhet/motor-kombinasjonen DuoDrive og IE5+-synkronmotoren
Bilde: NORD DRIVESYSTEMS


IE5+-synkronmotor i ny størrelse
IE5+-synkronmotorene med permanent magnet i DuoDrive har betydelig lavere tap enn IE4-serien. Størrelse 71 for effektområdet 0,35-1,1 kW med et kontinuerlig dreiemoment på 1,6-4,8 Nm har allerede vært på markedet siden 2020. NORD utvider nå porteføljen med størrelse 90, med et kontinuerlig dreiemoment på opptil 18,2 Nm eller et effektområde på opptil 4,0 kW.

Smart frekvensomformer for IoT-applikasjoner
Et annet nytt produkt er den desentraliserte frekvensomformeren NORDAC ON. Den kjennetegnes av et integrert Ethernet-grensesnitt, enkel tilkobling og en svært kompakt design, samtidig som den gir en kostnadseffektiv plug-and-play-løsning for IoT-miljøer. Frekvensomformeren kan monteres direkte på drivhuset og dekker de lavere effektområdene opptil 1,0 kW. NORDAC ON ble utviklet for bruk med asynkronmotorer, mens NORDAC ON+ er beregnet for synkronmotorer og er et tilskudd til NORDs portefølje rundt den nye generasjonen av IE5+-motorer.

  Be om mer informasjon…

LinkedIn
Pinterest

Bli med de 155 000+ IMP-følgerne