www.engineering-norge.com
Steute

Nye RF BF 74: ingen kabler, ingen batterier

Nye trådløse kontroller allsidige takket være deres modulære design

Nye RF BF 74: ingen kabler, ingen batterier
Produktbilde: Kommandoenheter RF BF 74

Ved Hanover-messen 2014 har Steutes forretningsfeilt Wireless presentert en nye serie med kontrollerer som bruker trådløs teknologi.

våre nye RF BF 74-enheter er fullstendig modulære i design. Bryterinnlegg og forskjellig fargede typer av trykknappdeksler med inskripsjon kan alle kombineres med forskjellige trykknapper, nøkkelbrytere og vippebrytere. Brukere kan velge kabinettversjoner for en, to eller tre brytere. Hvis det behøves mer enn tre kontrollelementer er større kabinetter også tilgjengelige.

Disse forskjellige alternativene tilbyr fleksibilitet som dekker hele den industrielle teknologien og bygningsautomasjonen. Og alt uten behov for strømkabler, signallinjer eller batterier.

Brytersignalet overføres ved 868 eller 915 MHz over den utprøvde sWave-teknologien som er utviklet av Steute. Denne teknologien garanterer høy overføringspålitelighet og rekkevidder på opptil 60 m innendørs og 700 m utendørs. Strøm leveres av en energigenerator som nok en gang har blitt forbedret og redusert i størrelse. Den overfører den kinetiske energien som frigjøres ved aktivering av stempelet til elektrisk energi. Dette betyr at brukeren får alle fordelen ved trådløs teknologi uten å måtte tenke på batteribytte eller driftsstatus.

  Be om mer informasjon…

LinkedIn
Pinterest

Bli med de 155 000+ IMP-følgerne