www.engineering-norge.com
Steute

ES/EM 91 DL: Kraftige stillingsbrytere for krevende bruksområder

Robuste og slitesterke for røffe forhold

ES/EM 91 DL: Kraftige stillingsbrytere for krevende bruksområder
Produktbilde: ES/EM 91 DL

Kraftig vippebryter, robust kabinett: det er med en gang åpenbart at ES/EM 91 DL-stillingsbryteren er utviklet spesielt med tanke på krevende bruksområder, for eksempel i gruve- og resirkuleringsindustri.

Her må ES/EM 91 DL fungere pålitelig og over lang tid, selv under veldig ekstreme forhold, f.eks. endrende temperaturer, støvete og skitne omgivelser, i tillegg til i etsende atmosfærer. Den er designet for å utføre mer enn en million brytersykluser.

Den slitesterke stillingsbryteren kan motstå temperaturer på -40 til +85 °C. Dens høye beskyttelseklasse (IP 66/IP 67) betyr at den også kan brukes i våte og utendørs områder. Bryterenheten er også veldig robust, noe som dens omfattende mekaniske slitasjetesting i Steute-laboratoriene kan bevise.

Brukere kan velge mellom forskjellige varianter med fire eller seks kontakter. Steutes utvalg av kraftig bryterutstyr inkluderer ikke kun ES 91-serien med sen handling, men også EM 91-serien med hurtighandling. Varianter som belteinnrettingsbyter og nødstrekkbryter er også tilgjengelige.

  Be om mer informasjon…

LinkedIn
Pinterest

Bli med de 155 000+ IMP-følgerne