www.engineering-norge.com
EPLAN

1984 - 2014: Eplan feirer 30-årsjubileum

Tre nye datterselskap i Japan, Sør-Afrika og Tyrkia: Alt peker mot utvidelse for løsningsleverandøren Eplan. Selskapet feirer sitt 30-årsjubileum ved Hannover Messe. Mer enn 40 000 kunder, over 100 000 installasjoner i mer enn 50 land og over 700 ansatte - Dette er tegnet på suksessen til selskapet som begynte som en butikk med tre personer i 1984.

1984 - 2014: Eplan feirer 30-årsjubileum
Maximilian Brandl: «Eplan er perfekt plassert som et globalt selskap og jeg ser store muligheter med tanke på vekstmarkeder over hele verden,» sier Maximilian Brandl, president av Eplan.

«Markedet vårt for CAE-løsninger er hele verden,» kunngjør Maximilian Brandl, president av Eplan. Han legger til: «Eplan er perfekt plassert som et globalt selskap og jeg ser store muligheter med tanke på vekstmarkeder over hele verden.»  Eplan, markedslederen for CAE-løsninger, er allerede presentert i mer enn 50 land. Større utvidelser planlegges for vekstmarkeder i USA, Kina, India og Japan. Riktig plasserte investeringer innenfor konsulentområdet har forsikret kontinuerlig vekst i løsningsmarkedet. Profesjonelle tjenester, blant annet konsulenttjenester, implementering og støtte, utgjør nå en betydelig del av Eplans omsetning.Og vekstmålet har blitt satt høyt. Eplan har også som målsetning en betydelig tosifret vekst i 2014, og de planlegger å opprette mer enn 100 ytterligere arbeidsplasser.


Tydelig forpliktelse til programvare og ingeniørarbeid


Friedhelm Loh Group, gruppen av selskap som Eplan tilhører, investerer også kraftig innen programvare og ingeniørarbeid. Cideon, en SAP-systemintegrator og Autodesk-forhandler med omtrent 500 ansatte, ble med i gruppen i september 2013.  «Mekanisk og elektrisk ingeniørarbeid blir til mekatronikk,» sier Friedhelm Loh, eier av Friedhelm Loh Group, og han fortsetter med å forklarer gruppens visjon. «Som en regel krever Industry 4.0 scenarier mange elementer, fra programvare til grensesnitt og videre til automatisering.»  Friedhelm Loh investerte i Eplan allerede i 1986 (da det var kjent som Wiechers & Partner) fordi han tidlig så muligheten. I dag styrer han spesifikt Friedhelm Loh Gruoup i retningen av optimerte verdikjeder: «Kundene våre forventer potensielle forbedringer og innsparinger fra oss, og det er noe vi kan oppnå med Industry 4.0. I denne sammenhengen er det sterke tjenestenettverket til Eplan, Cideon, Rittal og Kiesling et utmerket fundament for å øke våre kunders verdiskapning.»
1984 - 2014: Eplan feirer 30-årsjubileum
Friedhelm Loh: «Kundene våre forventer potensielle forbedringer og innsparinger fra oss, og det er noe vi kan oppnå med Industry 4.0,» sier Friedhelm Loh, eier og direktør av Friedhelm Loh Group.

Innovasjon etter innovasjon
Det som startet i 1984 med å bytte ut papir og blekk med en PC og programvare har fortsatt å utvikle seg: Eplan var og forblir en trendsetter for optimering av ingeniørprosesser. Med Eplan Engineering Center og den automatiske konfigurasjonen av maskindokumentasjon basert på modulært design, har Eplans eksperter lansert banebrytende teknologi. Med den sømløse Eplan-plattformen har kunder innenfor maskin- og anleggsteknologi, i bil- og transportsektoren, i mekanikk og automasjon og til og med medisin- og energiteknologi fordel fra den økte effektiveten til produktutviklingsprosessene på grunn av standardiserte prosedyrer, automatiserte prosesser og kontinuerlig arbeidsflyt.

  Be om mer informasjon…

LinkedIn
Pinterest

Bli med de 155 000+ IMP-følgerne