www.engineering-norge.com
EPLAN

Ny tjeneste: Eplan Marketplace

Hvem kan støtte dette prosjektet?.


Løsningsleverandøren Eplan presenterer en ny tjeneste. Eplan Marketplace er en internasjonal plattform som skaper nettverk mellom CAE-programvarebrukere og tjenesteleverandører – for eksempel innen design, produksjon av kontrollskap, panelproduksjon og konsulenttjenester. Rask tilgang til tjenesteleverandører i disse Eplan-miljøene sikrer problemfritt arbeid på et prosjekt, selv om det er ressursmangel.Ny tjeneste: Eplan Marketplace
Marco Litto.jpg: "Vi vil at våre kunder over hele verden skal lykkes," konkluderer Eplans Senior Vice President Strategy & Corporate Program Marco Litto.

Eplans nye markedsplass er nå operativ og gir bedrifter over hele verden rask tilgang til tjenesteleverandører i områdene som dekkes av Eplan. På denne plattformen, som er tilgjengelig via Eplans nettsider, kan du søke etter leverandører som tilbyr tjenester knyttet til Eplans applikasjoner.

Ikke bruk tid på å søke - bruk den på å finne

For initiativtakerne til tjenesten i Eplan er målet klart: «Vi vil at våre kunder over hele verden skal lykkes», sier Marco Litto, Senior Vice President Strategy & Corporate Program i Eplan, og oppsummerer det hele. Den daglige driften viser at prosjektdriften har mange egne hindringer med datapreparering og integrasjon, ting som bedrifter noen ganger ikke kan håndtere på egenhånd. Ofte trenger de også personalressurser for å støtte dem. Dette reiser spørsmålet: Hvilken CAE-programvareleverandør, spesielt i Eplan-miljøet, er egnet for dette? Så begynner det strabasiøse søket, spesielt i større land som har mindre dekning med Eplan-ekspertise. Så langt har Eplan Sales bidratt til å etablere kontakt med bedrifter. Denne søkeprosessen vil nå bli forenklet med Marketplace.

Rask tilgang til internasjonale leverandører
Eplan Marketplace er delt inn i tre sektorer. Sektoren "Engineering Services" inkluderer tjenester som planlegging, design eller skape enhetsdata. Bedrifter kan finne det de leter etter for å kompensere for flaskehalser i prosjekter. Sektoren "Modulære produksjonstjenester" inkluderer kontrollskapkonstruksjon, panelproduksjon, kabling og kablingstjenester. "General Consulting" omfatter tjenesteleverandører som gir råd til felles kunder innen ERP, PLM eller programvareutvikling (PLC, visualisering, etc.). Ved å søke etter programvaren som brukes, type tjenester eller landsspesifikk region, kan brukerne filtrere hvilke leverandører som passer for hvilke oppgaver. Kontakt med selskapene kan også tas direkte via plattformen.


Ny tjeneste: Eplan Marketplace
Eplan Marketplace.jpg: En kartbasert visning gjør det enkelt å finne hvilke leverandører som kan gi støtte i det internasjonale markedsmiljøet.

Det maksimale er testet kvalitet

Hvordan virker det? Tjenesteleverandører kan registrere seg via en nettside gratis. Kravene for å delta i Eplan Marketplace er dokumenterte kvalifikasjoner – for eksempel en ansatt som har utdannet seg til Eplan Certified Engineer og en evaluering fra minst én referansekunde. Eplans ledere validerer deretter leverandøren og kvalifikasjonene, og etter en vellykket sjekk blir selskapet notert på markedsplassen. Listen og bruken av den er selvfølgelig også gratis. Brukere kan bruke kontaktskjemaet for å sende en forespørsel til tjenesteleverandøren – tjenestene avtales og faktureres deretter utenfor markedsplassen. Tilbakemelding kan gis på plattformen som kan hjelpe andre interesserte parter med å velge sin fremtidige tjenesteleverandør.


Ny tjeneste: Eplan Marketplace
Services.jpg: Målet med Eplan Marketplace: rask tilgang til tjenesteleverandører i Eplan-miljøet over hele verden.

60 små og mellomstore bedrifter er allerede notert på markedsplassen og løsningsleverandøren Eplan planlegger å utvide utvalget her. Bedrifter med lignende ekspertise innen ingeniørmiljøet rundt om i verden oppfordres til å registrere seg på markedsplassen.

Finn ut mer på:

https://www.eplan-software.com/eplan-marketplace

  Be om mer informasjon…

LinkedIn
Pinterest

Bli med de 155 000+ IMP-følgerne