www.engineering-norge.com
Parker News

Parker Hannifin annonserer et nytt todagers nettbasert olje- og gassarrangement

Parker Hannifin, den globale lederen innen bevegelses- og kontrollteknologier, annonserte i dag at de vil avholde en nettbasert handelsmesse med spesiell fokus på olje- og gassindustrien, den 6. og 7. oktober 2021.


Parker Hannifin annonserer et nytt todagers nettbasert olje- og gassarrangement

O&G to Energy: Flexibility in a Changing Worldønsker fagfolk innen olje- og gassektoren fra hele verden velkommen for å diskutere de raske forandringene som finner sted innen energiutvinning, og de viktigste utfordringene som følger av det.

Arrangementet vil fokusere på fire sentrale emner:

  • Drivkraft for materialvalg – inkludert utfordringer så som takling av korrosjon, materialtilgjengelighet og metallurgihensyn
  • Veier mot nullkarbon – dette utforsker reduksjon av utslipp, bruk av hydrogen, elektrifisering, fornybar og muligheter for overføring av teknologi
  • Digitalisering og effektivitet – dekker hvordan effektiviteten kan forbedres gjennom bedre håndtering av eiendeler, tilstandsovervåking, prediktivt vedlikehold og automatisering
  • Oppgradering av ferdigheter, opplæring og sikkerhet – i særdeleshet teknologibasert opplæring og best praksis for å sikre trygghet innen bransjen og redusere risikonivået.

Parker vil vise frem de nyeste olje- og gassteknologiene fra en rekke virtuelle messestander. Det blir også en opplæringssone med gratis direktesendte presentasjoner, et eget loungeområde hvor fagfolk innen olje- og gassbransjen kan prate sammen, og en forelesningskino med ferskt innhold fra eksperter, som kan spilles av etter behov – inkludert innsikt i trender innen bransjen fra Diveena Danabalan, senior energianalytiker ved Energy Industries Council.

Joachim Guhe, president for Europa, Midtøsten og Afrika hos Parker, uttaler: "Energibransjen er i en overgangsfase, og vi er stolte over å støtte mange ledende og voksende selskaper i denne prosessen."

"O&G to Energy handler om å utforske nye måter å jobbe på – inkludert muligheter for å redusere utslipp, strømlinjeforme driften, bedre produktiviteten og få best mulig nytte ut av fremvoksende teknologier. Vi ser frem til å ønske både nye og etablerte olje- og gasskontakter velkommen over de to dagene, og håper at delegatene vil synes at de tilgjengelige aktivitetene er av god verdi – fra direktesendte økter til tekniske råd, innspilte forelesninger og muligheter til å bygge nettverk."

Finn ut mer: https://discover.parker.com/OilGas-virtual-event-registration

www.parker.com

 

  Be om mer informasjon…

LinkedIn
Pinterest

Bli med de 15 000+ IMP-følgerne