www.engineering-norge.com
EPLAN

(Om)lansering: Ny EPLAN Data Portal

En integrert 3D-visning, en ny overflate med produsentlogoer i rutenettet, ekstra produsenter og oppdaterte komponentkataloger: Eplan Data Portal blir tilgjengelig fra august 2014 i en ny versjon som gir brukerne betraktelige funksjonelle fordeler og, siden den nå inneholder 470 000 komponenter, inneholder den også 20 % mer data.

(Om)lansering: Ny EPLAN Data Portal
Data Portal.jpg: 470 000 datablader inkludert diagrammakroer, geometriske dimensjoner og dokumenter kan importeres til ingeniørarbeidet automatisk ved hjelp av Eplan Data Portal.

Monheim, 28. juni 2014: Den nye versjonen av Eplan Data Portal blir tilgjengelig i august 2014. Brukere vil kunne dra fordel av enorme tidsbesparelser og økt prosjektkvalitet. De nåværende 470 000 datablader, inkludert diagrammakroer, geometriske dimensjoner og dokumenter kan importeres automatisk. Dette gjøres enda enklere takket være innovative funksjoner slik som en nylig integrert 3D-visning, denne gjør det mulig for brukere å vise og bruke komponenter raskt og enkelt. Det er mulig å hente opp flere visninger slik som front-, side- og isometriske visninger veldig enkelt med et museklikk. Funksjoner for fri rotasjon og zooming tillater at individuelle detaljerte visninger kan genereres på en veldig fleksibel måte. Fordelene for brukeren er åpenbare: Når du plasserer delen i prosjektet mottar du pålitelig støtte om komponenten for eksempel passer til det foreslåtte kontrollkabinettet.

Innovativ operasjon med tilbakemeldingsfunksjon

Overflaten til Eplan Data Portal har også blitt optimert. Visningen av de 66 produsentene som nå er involverte har blitt tilpasset til designet av Data Portal-appen. Visning av produsentens loger i et rutenett gjør navigering raskere. Tilbakemeldingsfunksjonen har også blitt utvidet. Brukere kan svare til produsenter direkte i programmet, hvis de for eksempel vil sende informasjon om manglende komponenter eller feilrepresentasjoner. Dette betyr at kvaliteten på datablad stadig forbedres. De involverte produsentene kan også høste belønningene: tilbakemeldingsfunksjonen gir en direktelinje til kunden.  Produsenten vet konkret hva som kreves og kan fullføre kundens forespørsler på en optimal måte. Den forbedrede søkefunksjonen er et annet tillegg til portalen. Søkeforespørsler etter artikkel- eller typenummer vises direkte som første søkeresultater, dette betyr at det går raskere å finne den rette komponenten.

66 produsenter med mer enn 470 000 oppføringer

Eplan Data Portal har ikke bare tatt et stort skritt fremover når det gjelder funksjonalitet, men også når det gjelder produsentkatalogene. Siden den siste oppdateringen i begynnelsen av juli har fem nye produktkataloger blitt lagt til. I tillegg har ti produktkataloger blitt utvidet og oppdatert. Antallet enheter er økt med mer enn 20 %, noe som betyr at det nå finnes mer enn 470 000 tilgjengelig. Anerkjente produsenter slik som det italienske selskapet Finder er nå presenterte i portalen med nesten 700 oppføringer. En annen nykommer: ifm electronic, som støtter sine kunder med nesten 500 oppføringer innen feltene for sensorer og evalueringssystemer. Den nye konfigurasjonen til Vega konfiguratoren er også veldig interessant. Dette betyr at brukeren ikke bare får standardkomponenter for prosessmålingsteknologi fra Vegar Grieshaber KG, men at de også får mulighet til å individuelt velge og konfigurere komponenter i henhold til prosjektkrav.

(Om)lansering: Ny EPLAN Data Portal

3D Viewer.jpg: Med 3D-visning er det mulig å hente opp flere visninger slik som front-, side- og isometriske visninger veldig enkelt med et museklikk.

Oppdatert og utvidet data

Produsenter som allerede var integrerte i Data Portal har også endret eller utvidet sine produktporteføljer. Siemens har for eksempel satt opp mer enn 2100 oppføringer fra 3VA-serien i portalen. I tillegg til de kommersielle dataene og brytersymbolene for Eplan og dokumenter er også 3D data tilgjengelig. SMS Pneumatic har oppdatert og utvidet sitt produktspektrum. Brukere av væsketeknologi har nå et utvalg av sylindre, ventiler og slanger tilgjengelig siden det nå finnes mer enn 15 000 oppføringer å velge mellom. ABB, General Electric, Icotek, Helukabel, Numatics, Rockwell Automation, Sick og Wieland har også oppdatert sine produktutvalg i Eplan Data Portal.

Konklusjon:

Brukere drar fordel av en konstant økende mengde av datablad som kombineres med en innovativ teknologi som støtter effektivt design.

Mer informasjon: www.eplan.de/edp

  Be om mer informasjon…

LinkedIn
Pinterest

Bli med de 155 000+ IMP-følgerne