www.engineering-norge.com
Softing Industrial Automation GmbH

Softings mobilLink Power -grensesnitt kan nå brukes med Emersons AMS Instrument Inspector

mobiLink Power, Softings multiprotokollgrensesnitt for igangkjøring og vedlikehold av feltenheter i prosessautomatisering kan nå brukes med Emersons AMS Instrument Inspector for å få tilgang til Foundation Fieldbus -enheter.

Softings mobilLink Power -grensesnitt kan nå brukes med Emersons AMS Instrument Inspector
MobilLink -grensesnittet for feltenheter kan nå brukes med Emersons AMS Instrument Inspector (kilde: Softing Industrial)

mobiLink Power forenkler mobiltilgang til feltenheter for prosessindustrioperatører og støtter de tre mest brukte kommunikasjonsprotokollene: HART, Foundation Fieldbus (FF) og PROFIBUS PA. Den har en integrert strømforsyning som eliminerer behovet for ekstra komponenter under bruk i arbeidsbenkapplikasjoner. En FDI CommServer (Field Device Integration Communication Server) er nå tilgjengelig for mobiLink Power, noe som gjør den egnet for tilgang til Foundation Fieldbus (FF) enheter med Emersons AMS Instrument Inspector.

AMS Instrument Inspector fortsetter Emersons engasjement for åpenhet og støtte for de nyeste enhetsprotokollstandardene ved å levere en PC-basert HART- og Foundation Fieldbus-vert ved bruk av FDI-teknologi. AMS Instrument Inspector gir en enkel enhetsintegrasjonsløsning som lar brukerne enkelt utføre grunnleggende enhetskonfigurasjonsoppgaver. Den ensartede FDI -standarden løser problemet med å integrere feltenheter med mange nettverk, operativsystemer og kontrollsystemer som brukes i prosessindustriene. FDI tilbyr en framtidssikker løsning for enhetlig enhetsintegrasjon for alle kontrollsystemer, feltenheter og protokoller.

I følge Greg Rome, produktsjef i Emersons Reliability Solutions-virksomhet, »er Emerson glade for å tilby en RoHS-kompatibel Foundation Fieldbus-løsning gjennom integrering av Softings mobiLink Power, som bruker FDI-teknologi.»

»Ved å la mobiLink Power brukes sammen med AMS Instrument Inspector, fortsetter vi vårt engasjement for å gi brukerne maksimal fleksibilitet når det gjelder tilgang til feltenheter, sier Thomas Hilz, VP Strategic Accounts hos Softing..

  Be om mer informasjon…

LinkedIn
Pinterest

Bli med de 155 000+ IMP-følgerne