www.engineering-norge.com
EATON

Eaton ser på forretningskontinuitet for moderne IT-arkitekturer ved EMC Forum

Energistyringsselskapet Eaton deltar ved EMC Forum 2014, et arrangement som finner sted fra september til november i en rekke store byer over hele Europa, Midtøsten og Afrika (EMEA). På arrangementet vil Eaton, en Advantage partner i EMC Technology Connect Partner Program, demonstrere hvordan deres nyeste integrerte strømstyringssløsning, Intelligent Power Pod, kan forenkle strøminfrastrukturutrulling i et EMC VSPEX-miljø for å kunne møte de mange utfordringene som IT-sjefer står overfor for å sikre dataintegritet, forretningskontinuitet og fleksibilitet. «Dagens IT-sjefer må forsikre at deres virtualiseringsbaserte IT-programmer fortsetter å fungere, selv om det er et strømbrudd. De trenger strømstyringsløsninger som lett integreres med deres konvergerte IT-arkitektur, det er her at Eatons Intelligent Power Pod kommer inn», sier Stefan Coote, produktsjef, Eaton EMEA.

Eaton ser på forretningskontinuitet for moderne IT-arkitekturer ved EMC Forum
Eatons Intelligent Power Pod er et integrert system som inkorporerer strømreserve, strømdistribusjon, energistyring, kabinetter og støttetjenester. Det tilbyr forretningskontinuitet og fleksibilitet ved å kombinere pålitelig fysisk infrastruktur samtidig med fullstendig integrering med hypervisorer og start av automatisk migrasjon av virtualisert utstyr til skyen eller reservefasiliteten ved strømbrudd. Dette oppnås ved hjelp av Eatons programvare Intelligent PowerTM Manager i forbindelse med virtualiseringsstyringssystemer som VMware vCentre og Site Recovery Manager. 

Programvaren Intelligent PowerTM Manager er også EMC® VSPEX® Lab Validated® og integrerer fullstendig med VMware vSphere VMotion og Microsoft Hyper-V for å tillate at brukere enkelt og effektivt overvåker hele IT-installasjonen, inkludert strøminfrastrukturen, fra samme sted fra samme grensesnitt. Det muliggjør også utvidet oppetid av nettverket, beskyttelse av kritisk utstyr og forretningskontinuitet gjennom igangsettelse av katastrofegjenoppretting. Konvergerte løsninger som inkorporerer Intelligent Power Pods blir derved beskyttet, styrt og intelligent. De er i drift hele tiden og påser at bedrifter holdes i gang hele døgnet, 365 dager i året.

Besøkende til Eatons stand ved EMC Forum arrangementene vil også kunne lære mer om Eatons integrerte strømforsyningsløsninger som nå sertifiseres som Vblock-klare gjennom programmet VCE Technology Alliance Partner (TAP). Eaton fikk Vblock-klar sertifisering i juli og som et resultat av dette kan selskapet nå levere avanserte kraftstyringsløsninger for Vblock Systems, som kombinerer de alle beste teknologiene fra Cisco, EMC og VMware.

Eaton vil delta i de følgende  EMC Forum 2014 arrangementene:

16. september, Mainz, Tyskland

2. oktober Utrecht, Nederland

28. oktober, Doha, Qatar  

29. oktober, Wien, Østerrike

4. november, Riyadh, Saudi Arabia

6. november, Stockholm, Sverige

17. november, Dubai, Forente Arabiske Emirater 

13. november Warszawa, Polen

18. november, Milano, Italia

20. november Paris, Frankrike

For mer informasjon om Eatons integrerte strømstyringssystem for konvergerte og hyper-konvergerte infrastrukturer, Intelligent Power Pod, kan du gå til www.eaton.eu/live365. For å lære mer om Eatons strømstyringsløsninger for EMC VSPEX, kan du gå til www.eaton.eu/vspex

For alle de siste nyhetene kan du følge oss på Twitter gjennom @Eaton_UPS eller gå til vår Eaton EMEA LinkedIn firmaside.

  Be om mer informasjon…

LinkedIn
Pinterest

Bli med de 155 000+ IMP-følgerne